Johnny Depp herneemt getuigenis sobre gewelddadige ruzies com ex-vrouw: ‘Er werden veel grenzen overschreden’

O ator Johnny Depp teve seu aniversário de 20 anos e recebeu seu nome de rechtszaak de seu pai, seu ex-jogador Amber Heard.

Johnny Depp werd dinsdagavond al enkele uren verhoord door zijn defensor in de zaak wegens smaad die hij heeft anangespannen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard, en waarbij hij een schadevergoeding van eist 50. miljoen dollar Toen vertelde hij dat hij Ouvi ‘nooit heeft geslagen’en dat het een ‘complete schok’ foi toen hij hoorde van de ‘gruwelijke en verontrustende’ beschuldingen die zijn ex-vrouw had geuit.

Ook woensdag bleef hij ontkennen dat hij geweld had gebruikt, en vertelde hij em detalhes ao longo de hun ruzies. ‘Ze omschreef me als een idiota.’ Dat escaleerde telkens em ruzie. No começo verdedig je jezelf nog. Maar als dat telkens escaleert… Ik kon er geen woord tussen krijgen. Ele foi een spervuur, een eindeloze stroom beledigingen. Eu tinha het moeilijk om daar mee om te gaan. Ik mocht geen eigen stem hebben.’

Dat resulteerde volgens Depp em een ​​depressie. ‘Sommige mensen zoeken nu eenmaal naar de zwakheden en gevoeligheden in andere mensen. En als je hen je leven hebt verteld – zoals dat gebeurt nas relações – werd dat munitie voor haar. Mevrouw Heard gebruikte bij zulke ruzies alles wat ik haar ooit verteld had. Durante o meu kinderen… isso era onnodig. Er werden veel grenzen overschreden, tot je ze zelfs niet meer zag. Mijn enige ambitie in het leven era om een ​​geweldige vader voor mijn kinderen te zijn. Daar maakte ze regelmatig misbruik van, ze vertelde me regelmatig wat voor een slechte vader ik was.’

READ  Ridley Scott responde ao fiasco brutal em 'O Último Duelo'


Geweld

‘Bij zoveel haat en woede wist ik zeker dat het zou escaleren tot geweld. En dat gebeurde ook heel vaak’, aldus Depp. ‘In haar frustratie en woede haalde ze uit. Dat kon beginnen conheceu een slag, conheceu een duw, conheceu o gooien van een afstandsbediening naar mijn hoofd, de met een glas wijn em mijn gezicht. Telkens als het escaleerde, greep ik terug naar wat ik geleerd tinha também tipo: mij verwijderen van de situatie, zodat het niet verder kon gaan. Ik sloot me bijvoorbeeld op in de badkamer. Op plaatsen waar zij niet kon komen. Dat gebeurde constante.

Bije een ruzie na Austrália, waar Depp Piratas do Caribe 5 opnam, mais Depp medische verzorging krijgen nadat Heard een fles vodka naar hem had gegooid die op zijn hand was gebotst. ‘Toen ik naar beneden keek, zag ik dat het topje van mijn vinger geraakt was. Ik zag mijn bot eruit steken, uit de binnenkant van mijn vinger. Het bloed stroomde eruit.

Depp pode ter uma foto de bainha de spoedafdeling para verzorging de zijn vinger. ‘Ik zie nu ook een detail dat ik vergeten was: mevrouw Heard had mijn sigaret uit een asbak genoman, en die op mijn gezicht uitgedrukt. Dat zie ik nu.

‘Wilde niet falen’

Waarom bleef hij dan bij Ouviu? ‘Isso é een heel ingewikkeld antword’, aldus Depp. ‘Het heeft ongetwijfeld te maken met mijn vader, die stoïcijns bleef toen mijn moeder hem sloeg. Heeft ongetwijfeld te fez conhecer o feit dat ik veertien jaar lang een geweldige relatie conheceu Vanessa (Paradis, vermelho.), de moeder van mijn kinderen. En ik wilde niet falen. Ik dacht dat ik haar kon helpen, queria que fosse niet de Amber Heard die ik het eerste anderhalf jaar van onze relatie had gekend. En omdat ik niemand wilde kwetsen – vooral mevrouw Heard. Ik wilde haar hart niet breken.

READ  O ator francês Gaspard Ulliel, 37, morreu após um acidente de esqui

Daarop vertelde Depp sobre de zelfmoordpoging die zijn moeder ondernam nadat zijn vader haar tinha verlaten. ‘Mevrouw Heard tinha al verschillende malen gesproken over zelfmoord, dus dat werd ook een factor. Toen ik soms wegging, hield ze me schreeuwend en huilend tegen aan de lift: “Ik kan niet zonder jou leven.”’

Wie met vragen zit over zelfdoding kan terecht op de Zelfmoordlijn op het free number 1813, of op zelfmoordlijn1813.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info