“Johnny Depp geschrapt uit Pirates of the Caribbean wegens beschuldingen Amber Heard”

adbBron: BELGA, LawCrime, Pessoas, Daily Mail

Depp escreveu sobre seu ex-vrouw van het afleggen van valse verklaringen em een ​​opiniestuk over huiselijk geweld dat em 2018 por krant The Washington Post werd gepubliceerd. Ouvi verklaarde daarin dat ze het slachtoffer foi van huiselijk geweld. Você não tem Depp bij naam, mas o último meent dat opiniestuk zijn imago schaadt en dus eist hij 50 miljoen dollar.

Depp descobriu que ele veio dagen na het verschijnen van haar opiniestuk the horen kreeg van productiebedrijf Walt Disney Pictures dat hij niet langer de rol van Jack Sparrow zou vertolken in the ‘piratas do Caribe‘- fede.

Waarom die beslissing werd genoman, é niet bekendgemaakt. “Maar ik denk dat het te maken heeft conheceu de beschuldingen die Amber heeft geuit”, disse o gerente Christian Carino de verklaarde em seu processo. Ele é uma maneira geral de trabalhar no setor, waarin rechtszaken vaak een negatieve impact hebben op personen, zo stelde hij in een videoboodschap.

“Mijn mening é dat Ambers beschuldingen de meest dramatische impact hadden op zijn reputatie.” Carino zei dat hij conheceu diretores de cinema verschillende sprak, onde estava Jerry Bruckheimer, een produtor van piratas do Caribe. Volgens Carino zei die niet expliciet dat Heards beschuldingen de reden waren dat hij niet in de zesde film mocht acteren, maar dat het volgens hem duidelijk era uit de context.

Carino heeft zowel Depp als Heard vertegenwoordigd. Geen van beiden besprak met hem ooit misbruik, getuigde hij.

Carino legde een videogetuigenis af. © AP

O advogado de Heard ontkennen dat er een oorzakelijk verba é feito de beschuldingen e belissing de Walt Disney Pictures. Ze verwijzen naar de problemen die er waren bij het draaien van de vijfde Piratas-filme. Ele foi tijdens de periode van die opnames na Austrália dat Depp zijn vingertopje verloor na een ruzie met Heard.

Portier rookt en rijdt rond, Depp tekent

Op de tiende process werd ook een videogetuigenis getoond van Alejandro Romero, portier van het gebouw in LA waar enkele dagen voor de scheidingsaanvraag in mei 2016 de politie werd opgeroepen wegens een ruzie entussen. Romero foi die bewuste avond niet aan het work, maar zag Heard enkele dagen nadien wel van dichtbij.

De actrice en een vriend zeiden hem toen dat ze dachten dat iemand had proberen in te breken in haar appartement, omdat er krassen op de deur zaten. Romero’s getuigenis daarover escritura Depp en het public in de rechtszaal in lachen uitbarsten. “In mijn hoofd dacht ik: je denkt dat iemand probeert in je appartement te komen met krassen tien centimeter boven de vloer?” Volgens de portier foi het duidelijk dat de hond gewoon aan de deur had gekrabbeld. “Ze waren zo bang”. Ze vroegen me om binnen te gaan en kamer for kamer te controleren. Ik deed dat, het is deel van mijn werk.”

Heards advogadon vroegen Romero herhaaldelijk de hij toen verwondingen opmerkte, de make-up die dat zou verbergen. Keer op keer benadrukte hij dat hij er niet special op lette, maar dat hij het wel gezien en onhouden zou hebben als ze verwondingen had. Hij zei dat hij niet controleerde de haar “wimpers oneeven waren” en zei dat hij zich zelfs niet kon herinneren wat hij als ontbijt at.

Portier Romero começou tijdens zijn getuigenis te roken.

Portier Romero começou tijdens zijn getuigenis te roken. © REUTERS

De man liet duidelijk blijken dat hij genoeg had van het verhoor. Hij zei “ugh, ik ben zo gestresseerd hierdoor, ik wil hier niets mee te maken hebben”, começou por zijn e-sigaret te rocken em rond te rijden com auto waarin hij zijn verklaring aflegde. Hij had al toegegeven dat hij niet naar de documenten met een tijdlijn had gekeken: “Ik wil eerlijk zijn. Ik wilde ze niet bekijken, ele é al zo lang geleden, ik wilde er gewoon klaar mee zijn. Iedereen heeft zijn problemen.” Ok dat escritura Depp lachen.

Achteraf zei Heards advocaat dat dit “de meest bizarro getuigenis” o que era. De rechter gaf toe dat ze zoiets nog nooit had gezien.

Johnny Depp zelf leek overigens zijn interessado nos processos que verloren te hebben. Nadat hij dinsdag al een tekening tinha gemaakt die hij aan zijn advocaat toonde, foi hij woensdag met een parse en roze stift tekeningetjes aan het kleuren.

© AP

Agente zagen geen misbruik

O agente de processo de tiende ook ook opnieuw agentn de LAPD aan het woord die opgeroepen waren na ruzie in mei 2016. . O agente da Zowel, Tyler Hadden, também o agente William Gatlin descobriu que wat hun collega op procesdag negen teve verklaard: ze zagen geen bewijs van partnergeweld.

Volgens Hadden leek het om een ​​verbal geschil te gaan, had Heard geen zichtbare verwondingen, weigerde ze medische hulp en wilde ze geen pv. De actrice estava bem em het gezicht, maar het leek gewoon também tinha ze gehuild. “Também eu conheci roze wangen e roze ogen zie, wil dat niet zeggen dat er iets gebeurd is. Ze kunnen verdrietig zijn omdat hun hond is overleden.” Hadden zei ook nog dat het “niet tegen de wet is om ruzie te maken; ik maak ruzie conheceu mijn vrouw”.

Gatlin zei dat Heard geen slachtoffer van huiselijk geweld leek. Hoewel Depp nunca foi, mas sempre foi um agente da leggen. Zij zagen geen verwondingen de schade. Bodycambeelden toonden ho de agenten Heard vroegen of ze oké was, en Heard antourdde bevestigend.

O conteúdo do seu estado inclui uma rede de mídia social dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

READ  Novas datas de transmissão para a segunda temporada de 'Cupido ou algo parecido' após o súbito encerramento

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info