Johnny de Mol parou de apresentar o apresentador que esboçava seksueel misbruik

© BELGA

De Nederlandse apresentador Johnny de Mol, de zoon van John De Mol, legt de presentatie van zijn programma HLF8 neer vanwege een nieuwe beschuldiging van een vrouw, die zegt slachtoffer te zijn van seksueel misbruik. De Mol ontkent de antijgingen maar vindt dat hem e zijn redactie onmogelijk wordt gemaakt zijn werk als talkshowhost para te zetten.

Bron: de telegraaf

Em zijn verklaring dinsdagavond aan het einde van zijn programma, zegt Johnny de Mol onder meer: ​​“Gasten ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken is even door mij nu nu niet meer te Het valt mij zwaar maar ik stap nu opzij om te werken aan mijn verdediging.”

“Gedrogeerd conheceu GHB”

De Mol komt tot zijn beslissing nadat deze week bij zijn advocaat een breve binnenkwam, waarin een stichting tegen seksueel misbruik opheldering eist over een voorval dat zich enkele jarenbba geleden voorgu he

De stichting beroept zich op de fusão de een vrouw die stelt een par jaar geleden door De Mol te zijn gedrogeerd com GHB en daarna em een ​​hotel seksueel te zijn misbruikt. GHB é uma droga de festa, die remmingen vermindert. Johnny de Mol noemt de antijging vals.

Volgens De Mols advogando Peter Plasman é um breve caminho de costura para o cliente de acordo com o klem. “Johnny de Mol heeft nimmer, waar dan ook ter wereld, een ander pessoa met wat dan ook gedrogeerd en hij heeft ook nimmer iemand seksueel misbruikt”, zegt Plasman.

Eerdere aangifte van huiselijk geweld

De stichting die de breve stuurde wordt bijgestaan ​​juridischur Karim Aachboun die aconselhar o ex-vriendin van Johnny de Mol, Shima Kaes, vertegenwoordigt. Aachboun stuurde vorig jaar brieven aan de familie De Mol com sugestione geld op tafel te leggen om publicidade negativa sobre o voorkomen. Deed family toen anangifte van poging tot afdreiging bij de politie. Deze zaak wordt nog door de politie onderzocht.

Kaes deed daarna aangifte van huiselijk geweld door Johnny de Mol. Delen van de aangifte lekten eerder deze maand uit via HP/De Tijd. De Mol ontkent ook deze beschuldingen. Em zijn eigen programma bezwoer hij dat van de aantijgingen niets waar is. Via zijn advocaat verzocht hij het openbaar ministerie de zaak te onderzoeken.

De Mol zette toen zijn presentatiewerkzaamheden nog gewoon voort. Na de tweede beschuldiging – nu anoniem – legt Johnny de Mol dus alsnog zijn werkzaamheden neer en zegt zich de komende tijd te richten op zijn verdediging en rehabilitatie.

READ  Martine Jonckheere posa com 65º de biquíni: “Boa aparência” | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info