JK Rowling reagiu com sucesso em Poetins e fez um total de 1,2 milhões de euros em Oekraïne | Celebridades

“Kritiek op de westerse cancelcultuur is misschien niet het meest gepast als het komt van mensen die momenteel burgers afslachten of die hun critici gevangenzetten en vergiftigen”, schreef de autor no Twitter e outros artigos sobre Rusejsisidche. Rowling sloot bericht com a hashtag #IStandWithUkraine. Ook beloofde ze “tot 1 miljoen pond (ruim 1,2 miljoen euro)” te fez aan een liefdadigheidsinstelling die ze mede heeft opgericht om kinderen in Oekraïne te helpen.

De Russische president zei vrijdag in een toespraak op televisie dat het Westen probeert om de hele Russische cultuur in de ban te doen. Er zijn de afgelopen weken in the Westen evenementen geannuleerd waarbij Russische culturele figuren betrokken waren die hun steun aan de oorlog hadden uitgesproken.

“Er is een campagne aan de gang tegen Russische componisten, waaronder Tsjaikovski, Sjostakovitsj en Rachmaninov”, zei de president. “Het Westen probeert een duizend jaar-oude cultuur te cancelen. Dit is ook gebeurd met JK Rowling, omdat ze het niet eens was met de eisen in verben met genderrechten. Ook vergeleek Poetin “cancelar cultura” conheceu a porta de nazi de boekverbrandingen em jaren 30 van de vorige eeuw.

Rowling kwam zelf in het verleden in opspraak door een aantal uitspraken over transgender personen. Eind 2019 kwam ze onder vuur te liggen toen ze op social media een artikel bekritiseerde waarin de omschrijving ‘mensen die menstrueren’ voorkwam. Ze grapte daar toch een woord voor was, doelend op vrouwen. Critici name dat haar kwalijk omdat ook transgender mannen kunnen menstrueren. Verscheidene ‘Harry Potter’-castleden, onde Radcliffe e Watson, distantes como toen van haar itspraken.

READ  reconsiderando. Hellbound: Os monstros que vêm colher sua alma não são nada comparados ao terror social que triunfa aqui | Guia de observação

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info