Jelle viel 7 kilo af: ‘Ik wilde me niet meer futloos voelen’

“Plantaardig eten, meer bewegen en op tijd naar bed. Dat zou de base worden voor mijn nieuwe leefstijl. Ik ben dieetkok in een ziekenhuis en ben me de afgelopen jaren steeds meer met voeding aghouden begaden de staed voeding in relatie tot onze gezondheid? 2017 heb ik al eens een tijdje plantaardig gegeten vanwege een huidprobleem: acne op mijn tapete.

“Dit keer wilde ik wél afvallen. Ik heb inmiddels twee prachtige zoons en een gezin met jonge kinderen is best druk, met mijn werk en de zorg voor de kinderen. Op een gegeven moment voelde ik me futloos kwa de kwa Ik hod er niet van om aan te komen.

“Ik wilde mijn leefstijl aanpassen en besloot om plantaardig te gaan eten. Het werkt als een tierelier. Mijn vrouw en kinderen eten er overigens wel van alles bij hoor, maar het vormt geen problem bu thuis de laatur. bruiloft, en dan eet ik gewoon” plantaardig. Als dat een keertje niet lukt, eet ik vegetarisch. Dat kan altijd wel.”

“Ik at altijd al gezond. Zo at ik al lang geen zuivel meer en ik had ook al ervaring met geen vlees, vis en eieren eten. Ik had er dus niet zo’n moeite mee om naar een plantaardige leefstijl te switchen. omdat ik” me al snel lichamelijk en mentaal een stuk lichter voelde. , krijg ik er een energieboost voor terug.”

Geen zuivel, minder eieren en vlees

“Vroeger zat ik in de sportschool en nam ik eiwitshakes, maar dat schoot helemaal niet op. Nu doe ik mijn oefeningen en loop ik hard alsof ik het al jaren doe, het gaat me zo makkelijk af.”

READ  Infecções anteriores por Covid-19 ofereceram melhor proteção do que a vacinação durante a onda delta

“Je hele leven in één keer omgooien é natuurlijk lastig, ik ben al jaren bezig om het goed voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk heb ik het stapje voor stapje gedaan: eerst uit de zugeivel lee. in de tussentijd heb ik er veel over gelezen. “

“Wat ik heb geleerd de afgelopen jaren, é dat het makkelijker wordt om je leefstijl aan te passen als je weet waarom je iets doet, in plaats van wat je doet. Dat je je Por que zuiver heb. Voor mij foi dat een groot verschil. Waarom doe je iets eigenlijk? Als je dat niet go weet, verandert er nooit iets.”

“Het ging mijerom dat ik me beter wilde voelen, dat ik de dag goed aankon met alle drukte met werk en kinderen. Ik wil nu echt niet terug naar dat opgeblazen gevoel dat ik ten kereeg had também ek leege ik spare nu veel better. “

Genoeg variëren

“Ik ontbijt vaak com sojayoghurt en gedrogde vijgen, pitten erin, veel fruit. Om tien uur eet ik twee stuks fruit, ik lunch met een salade of een broodje com abacate de een groentespread zoals’ humus e ikon stuks fruit normals. , zoals spaghetti Variante maar dan de plantaardige, de een wrap com groenten en tofu. Ele é ainda zoeken, en je moet hier en daar inspiratie opdoen.

“Wel slik ik vitamina B12, omdat je dat normal via vlees binnenkrijgt en in smoothies doe ik spirulina, algenpoeder. Het leuke van plantaardig eten is dat je kan eten wat je wil, wanneer jefter wil. na te denken of op te letten hoe vaak je eet. Ideal.”

READ  Chronische Hepatite B: você pode parar com nucleos(t)ideanalogen?

Ik houd van gamen, maar met vrienden gamen tot middernacht terwijl je weer om zes uur op moet, dat sobrinha schoot ma’in stress is stress o funest voor je lichaam. Ook ben ik iets meer gaan bewegen. Ik doe elke ochtend een paar push-ups en wat pull-ups, gewoon echt mesmo voor het gevoel. wat lekkerder op. Daarvoor hoef je dus niet zes dagen per week de sportschool in, dat é gewoon niet goed.”

“Een vriend van mij die fitnesstrainer é, e eu oom van vijftig die veel aan crossfit doet, estude a porta da foto hoe ik er nu uitzie. Ik kreeg van beiden terug: ‘Wow, dat wil ik ook wel.’ Die sporten zich een slag in de rondte en hebben nog steeds een buikje.”

Verdiep je in de plantaardige wereld

Mijn doel é om anderen te vertellen hoeveel gezonder je lichaam kunt maken als je switcht naar plantaardige voeding. ben als vrijwilliger aangesloten bij PAN Holandaeen groep artssen die zich inzet voor genezing via voeding, zoals reuma en artrose, maar ook vermoeidheid en overgewicht.”

“Ik zeg: verdiep je eens in de plantaardige wereld en focus je vooral op” alimentos integrais à base de plantas, ele é absoluut een verrijking, zowel mental als fysiek. Eet veel fruit en geniet zoveel mogelijk van al het lekkers wat de plantaardige keuken te bieden heeft.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info