Je kunt WhatsApps die zijn verstuurd straks bewerken

WhatsApps são todas as versões mais recentes de todas as opções de palavras. Als je dan een gekke taalfout maakt of de compleet verkeerde smiley selecteerde snel je fout rechtzetten, zonder dat je het gesprek vervuild met herstelappjes.

WhatsApp-berichten bewerken

Whatsapp heeft het (nog) niet officieel anngekondigd, maar de website WABetaInfo Todos nós usamos o aplicativo de bate-papo popular em um aplicativo de bate-papo popular. De kans é groot dat de site het bij het rechte einde heeft. Eigenlijk werkte WhatsApp al eerder aan deze functie, pode ser o besloot hem uiteindelijk toch niet to presentren.

Straks dus waarschijnlijk wel en we denken de reden hiervan ook wel te weten. Die heeft waarschijnlijk todos os feitos no Twitter. Twitter tem mais e mais você tem ‘vechten’ tegen ele é feito por tweets que são enviados por zijn gebruikers besloten om het mogelijk te maken. Er zitten echter wel haken en ogen aan: je hebt maar een bepaalde tijd om een ​​tweet te veranderen.

Aanpasbaarheid komt met gevaren

Isto é een maatregel die bestaat om te zorgen dat je niet jaren later nog eens een tweet aanpast, waardoor de hele debateie die er rond een tweet ontstaat (bijvoorbeeld op Twitter, maar ook binnen bijvoorbeeld de muren van de directie van het bedrijf waar je werkt) niet uit context gaat. De eigenlijk: dat je tweet niet ineens buiten de context valt.

WhatsApp-berichten waren nooit bewerkbaar. Je kunt ze wel verwijderen, maar dat kan niet stiekem: iedereen ziet staan ​​dat je iets hebt verwijderd (waarbije een situatie die je probeert uit te wissen of te voorkomen er be vaakop wordniet). Straks wordt het dus wel mogelijk om ze te bewerken, waardoor die ongemakkelijke gesprekken die volgen wanneer je iets verwijdert waarschijnlijk verleden tijd zijn: dan kun je je bericht immeranpassenw. Je hoeft hiervoor alleen maar op het bericht te tikken, lang ingedrukt te houden en je ziet de drie puntjes waarbij je ‘bewerken’ kunt kiezen.

READ  Detalhes de Eerste rondom de nieuwe openwereldgame van GTA-produtor

De regels para bewerkte WhatsAppjes

Hoewel het simpel lijkt, você pode nos enviar para o WhatsApp aanpast. Er zal toch haast wel een ‘geschiedenis’ van een bewerkte boodschap opvraagbaar zijn? De misschien komt WhatsApp ook met een tijdslimiet op het aanpassen van berichten, om te zorgen dat de inhoud van een gesprek niet volledig op zijn kop komt te staan.

Daarnaast zou WhatsApp ook werken aan een mogelijkheid om berichten die je hebt verwijderd terug te halen. Het lijkt erop dat het alleen geldt voor berichten die je voor jezelf hebt verwijderd. Porta aberta e verwijderd bericht te tikken krijg je de pop-up te zien om hem weer terug te halen. Deze functie é ook nog niet anngekondigd oficial, pode ser bem em een ​​vroege testversie van de berichten-app.

Agora você pode ver todas as novas funções possíveis, mas não podem ser usadas, mas não estão na versão beta do aplicativo. Het gaat echt om een ​​mogelijkheid die nu nog in ontwikkeling is, dus voordat we er daadwerkelijk gebruik van kunnen maken (als WhatsApp dit keer wel doorzet), zullen we waarschijnlijk nog een wachid. molange lange

Laura Jenny

É ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of open toffe plek in de echte wereld. Mario é de man van haar leven,…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info