Jan Vertonghen voor twee seizoenen naar Anderlecht: ‘Ik kan deze groep iets bijbrengen’

Jan Vertonghen, de 35 anos, Rode Duivel, conheceu o mais novo casamento com a Bélgica, achter zijn naam, contrato de 2 meses com RSC Anderlecht. De verdediger komt sobre van Benfica.

De intussen 35-jarige recordinternational verlaat em een ​​zoektocht naar speelminuten de Portugese hoofdstad en ondertekende no Astridpark een contract for twee seizoenen, zo bevestigde RSCA vrijdagmiddag. Vertonghen é cumprida 139 interlands recordhouder aller tijden bij de Belgische nationale ploeg, waar hij meer dan 15 jaar na zijn debut (2 de junho de 2007 tegen Portugal) nog steeds basisspeler is. Hij hoopt bij paars-wit voldoende speelgelegenheid te vergaren conheceu het oog op het WK van mais tarde dit Jaar no Qatar.

‘Controle por conta própria’

Vertonghen zegt dat de belangrijkste reden van zijn transfer é dat hij “de controle wilt behouden over zijn carriere”. “Ik wil zelf beslissen wanneer ik stop met voetballen en met welk gevoel”, deed hij uit de doeken.

“De laatste weken foi ik dat gevoel wat verloren. Anderlecht bood me een tweejarig contract en nadien zal het er vermoedelijk opzitten. Ik heb nog steeds veel ambitie”, aldus Vertonghen.

O primeiro contato com os amigos e conhecidos da semana aberta. “Het telefoontje van Wouter kwam op een goed moment”, lacht de verdediger, die aangeeft dat “een moeilijke keuze was” omdat alles heel snel ging. “Ik moest snel handelen en daar hou ik niet van”, vertelt de speler.

Rode Duives

A maioria das opções de WK de Rode Duivels é a mais recente de Vertonghen. “Ik heb met Roberto Martinez gesproken for ik bij Anderlecht tekende, maar ik had geen schrik for het WK”, vertelt hij.

READ  Coroa esportiva: Ralf Seuntjes verlaat NAC para avontuur no Japão | Esporte

“Bij Benfica zijn er gebleseerden op mijn positie, dus had ik kunnen spelen. Ik wil evenwel belangrijk zijn voor het team.” Toch é hij naar eigen zeggen naar hier gekomen voor Anderlecht e niet voor de nationale ploeg.

Jeugd

Vertonghen genoot zijn jeugdopleiding bij Beerschot e ging em 2003 op 16-jarige leeftijd para Ajax voetballen. Nadien volgden onder meer passages tottenham e Benfica, waar hij de voorbije twee seizoenen doorbracht. Gratuito O voorbereiding op het huidige seizoen bleek echter dat Vertonghen bij de grootmacht em português hoofdstad niet veel meer aan spelen zou toekomen. Vertonghen speelde nooit eerder in de Belgische competitie en zal bij RSCA dus zijn debut in eigen land made.

De verdediger krijgt rugnummer 14 bij de Belgische recordkampioen. “Er waren in het verleden al contacten met RSC Anderlecht, maar plots vielen alle puzzelstukjes in elkaar”, vertelt Vertonghen em een ​​eerste reactie. “Ik volg het project van de club al langer en ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring deze groep iets kan bijbrengen. Dit is gewoon de juiste stap in mijn carrière en ik kijk er enorm naar e strijd in het mijd om het te spelen” .”

‘Ervaring delen’

“Jan is zeer gemotiveerd om de volgende twee seizoenen alles te geven voor deze club”, clique para o CEO do bij, Peter Verbeke. “Hij heeft concreto doelen voor ogen met RSCA. Met zijn winnaarsmentaliteit, en uiteraard zijn kwaliten is hij een grote aanwinst for deze kern.”

Vertonghen chegou em een ​​selectie die bol staat van de jonge spelers. “Ik denk dat ze van mij verwachten dat ik een rol als mentor opneem, maar dat vloeit natuurlijk. Ik ga proberen iedereen te helpen en mijn ervaringen te delen.”

READ  "De 'jour de gloire' van een onopvallende rouleur": Franse kranten hadden krachttoer van Yves Lampaert duidelijk niet zien aankomen | Volta da França

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info