Ivanka Trump, dochter van Donald Trump, getuigt voor onderzoekscommissie sobre a invasão do Capitool | Buytenland

Ivanka Trump werd em janeiro door de commissie uitgenodigd om mee te werken aan het over 6 de janeiro de 2021, toen een groep Trump-aanhangers het Amerikaanse Congresgebouw bestormde op het moment dat de parlementsleden ofwinning bijden de presidenten joe van Bivest De acordo com a comissão, o voornamelijk uit Democraten bestaat, zeggen over bewijzen te beschikken dat Ivanka haar vader probeerde te overtuigen om zijn anhangers op te roepen een einde aan het geweld te maken.

De commissieleden zijn geïntereseerd em “elk gesprek” waarvan ze getuige era de waaraan ze deelnam, in het bijzonder een telefoontje van vader Trump op de ochtend van 6 de janeiro. Nat telefoongesprek zou Donald Trump geprobeerd hebben om zijn vice-presidente Mike Pence te dwingen om het tellen van de stemmen te stoppen. “Você foi aanwezig no ‘Oval Office’ em seu último minuto e deel van dat telefoongesprek geobserveerd”, zei Bennie Thompson, hoofd van de commissie, em janeiro.

De commissie heeft al bijna 800 getuigen gehoord, onde está Jared Kushner, de echtgenoot de Ivanka Trump e de naaste conselheiro de haar vader. Hij getuigde vorige donderdag via een videoconferência. A comissão é bijna klaar met het onderzoek en is van plan om in het voorjaar openbare hoorzittingen te houden.

READ  Os Estados Unidos ameaçam consequências se Navalny morrer e a União Europeia pedir libertação imediata | no exterior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info