Itália Geschokt: migrant op klaarlichte dag bestolen, mishandeld en gedood in drukke winkelstraat, maar niemand kwam tussenbeide

© Getty Images/iStockphoto

Em Civitanova Marche, een stad aan de Italiaanse Adriatische kust, é een nigeriano homem de 39 anos op klaarlichte dag aangevallen en doodgeslagen door een 32-jarige man. Dat maakte de politie zaterdag op een persconferentie bekend. Italië reageert geschokt, met name omdat niemand tussenbeide kwam om het slachtoffer te helpen.

wverBron: BELGA

De Nigerian verkocht spullen op straat, zoals veel migranten in het zuiden van Europa. Vrijdagnamiddag werd hij plots achtervolgd, op de grond gegooid en verschillende malen geslagen. Zijn aanvaller ging ook conheceu zijn mobile telefoon aan de haal.

De feiten gebeuren op klaarlichte dag, midden in een drukke winkelstraat in het centrum van het kustplaatsje. Online circuleren er beelden van de aanval, waarop ook stemmen in de achtergrond te horen zijn die oproepen om het geweld te stoppen. Maar het feit dat niemand tussenbeide kwam, schokt heel wat Italianen. Sommigen menen dat de aanval anders zou gelopen zijn, mocht het slachtoffer blank zijn geweest. Maar volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat het gaat om een ​​racistische aanval. Het slachtoffer zou zijn aanvaller om geld hebben gevraagd, die agressief reageerde.

De regio Marche waar de feiten zich afspeelden, é van plan om zich burgerlijke partij te stellen als het tot een proces komt.

READ  Book lança nova luz sobre a misteriosa hospitalização de Donald Trump no final de 2019 | No exterior

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info