Isaura Coget (15) voetbalt van KFC Poperinge tot Red Flames U16: “Eerste cap tegen Portugal”

De Poperingse Isaura Coget (15) pode ter tido a sua estreia como campeão nacional U16 por Red Flames. Ze werd opgeroepen voor twee interlands die werden afgewerkt in the prestigieuze St. George’s Park National Football Center em Britse Burton Upon Trent. Isaura kreeg haar jeugdopleiding de U6 para U13 para KFC Poperinge.

“Isaura heeft het geluk gehad dat ze bij KFC Poperinge elke keer goede trainers had en die hebben haar gebracht tot wat ze nu is, al moet ze nog veel leren”, vertelt papa Christophe die lid van het jeugd.bestuur van KFC is Al op jonge leeftijd speelde Isaura com outros kinderen uit de Klimopstraat voetbal. Haar zus Lucilla joga vôlei de Beaphar Poperinge e haar broer Imano joga bij de U12 por KFC.

Vragenlijst

Niet alleen de Poperingse treinadores merkten dat Isaura talento tinha. KVK Westhoek trok haar aan en ze speelde er twee seizoenen interprovinciaal bij de U13 e U14. Isaura estava onde estava, al vier jaar aan de slag bij BalBal Vista. “Em mijn eerste, Jaar Westhoek estava er ook al interesse van Club Brugge, maar papa vond het nog te vroeg. Toen Club ook vorig seizoen aan de bel hing, zegden we toe”, vertelt Isaura. Você pode testar no Club Brugge. Na de derde test vonden ze dat Isaura voldoende potentieel tinha om het te feito. “Dan nog heb je de keuze: doen de niet doen”. Nós hebben dat goed overwogen, de voor- en de nadelen, maar hebben uiteindelijk toegezegd.” Isaura mais wel de leeftijd de 15 anos bereiken para ze kon spelen bij de beloften (2de nationale). Ze werd geboren em 22 de novembro de 2006, dus dat betekende dat ze pas vanaf eind novembro wedstrijden mocht spelen.

READ  A Sérvia conta com o jogador de alto nível Mitrovic para manter Portugal de lado

Ze speelt er als linksback, intussen heeft ze al 19 wedstrijden gespeeld bij de U16 en de beloften samen en heeft ze al gescoord. Ze gaat drie keer por semana em Brugge om er te trainen sob leiding van Kevin De Haspe. Elke morgen moeten de meisjes ook een vragenlijst invullen. “Dat gaat van heb je goed geslapen, tot eventuele fysieke klachten. Aan de hand daarvan weten ze bij Club hoe je je voelt, fysiek en psychisch”, zegt Isaura.

Uiteindelijk kreeg Isaura bericht dat ze oggeroepen era voor de nationale U16. “Nós ouvimos dat ze al een tijdje werd gevolgd, maar de voetbalbond heeft pas nationale ploegen vanaf de U15. Er waren een 50-tal speelsters opgeroepen en na enkele trainingen in Tubeke en een oefenwedstrijd, werd de selectie gemaakt”, disse papai Christophe. Ze traint erndar de leiding van voormalig Red Flame en Sporza- analiste Heleen Jacques. Ze trok conheceu haar in de tweede week van de paasvakantie naar Engeland om er twee oefeninterlands te spelen tegen Engeland en Portugal.

Sportleerkracht

“Ik hoop in de toekomst vele stappen vooruit te kunnen zetten en gespaard te blijven van blessures”, vertelt Isaura. Ze speelde de tweede helft tegen Portugal en behaalde zo haar eerste cap voor de nationale ploeg. Isaura volgt sporthumaniora optie voetbal aan het Ieperse Atheneum en wil mais tarde sportleerkracht worden. De jongedame é feliz dat KFC Poperinge mogelijk com meisjesvoetbal begint. Ze é reconhecido pelo projeto op de een de andere manier te ondersteunen.

(LBR)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info