iPhone valt tijdens kanovaren in rivier en blijkt na tien manen in het water nog perfect te werken | Het leukste van het web

Owain Davies jaar vorig em augustus tijdens e kanotochtje zijn iPhone XR vallen em Wye, e rivier em het Verenigd Koninkrijk. Eerder deze maand vond Miguel Pacheco de smartphone. Hij maakte het toestel droog en dat bleek nog perfect te werken. Pacheco spoorde de eigenaar op e o “kan niet geloven” dat hij zijn iPhone em função staat terugkreeg.

Tijdens een vrijgezellenfeestje em augustus vorig jaar em Britse Cinderford em Gloucestershire com Owain Davies em Edimburgo kanoën no rivier Wye. “Ik zat in een kano voor twee en mijn partner had niet moeten rechtstaan. Nós vemos a natureza na água”, legt Davies uit aan de BBC. “Mijn gsm zat in mijn achterzak en, eens in het water, had ik meteen door dat de gsm weg was.”

Tien maanden mais tarde gingando Miguel Pacheco uit Drybrook em Gloucestershire kanovaren conheceu zijn dochter. Hij zag “iets blauws in het water drijven”, ele é bleek een iPhone XR te zijn. Pacheco nam de smartphone mee naar huis om hem te drogen. “Het zag er niet goed uit, hij zat vol water”, aldus Pacheco. Maar hij wou het toestel weer aan de praat krijgen, uit sentimentele overwegingen. “Ik weet dat als ik mijn gsm zou kwijtspelen, met heel wat foto’s van mijn kinderen op, ik die terug zou willen.”

Pacheco gebruikte een luchtcompressor om de iPhone te drogen em todos os toestel een nachtje in een warm berghokliggen. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij de volgende ochtend de telefoon met sucessos kon opladen. O protetor de tela foi een foto de een man met een vrouw. A data foi lançada em 13 de agosto, o dia do iPhone uit de broekzak van de man in het water foi gevallen.

READ  Brussels Airlines nog 189 miljoen euros em het rood em 2021 | Economia

Om de eigenaar terug te vinden, postte Pacheco de foto no Facebook, waar meer dan 4.000 mensen ze deelden. Owain Davies zat zelf al een half jaar niet meer op social media, maar zijn vrienden e die van zijn verloofde, Fiona Gardner, herkenden het koppel.


De iPhone XR: dompeldicht

De iPhone XR: dompeldicht © Apple

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info