Internationale bijeenkomst van Cisterciënzerabdijen em Portugal (Hasselt)

© Luk Smeets

© Luk Smeets

© Luk Smeets

Haslet

De abdij van Herkenrode nam afgelopen week deel aan de 4de internationale bijeenkomst van cisterciënzerabdijen, gehouden in de abdij van Alcobaça em Portugal.

Luk Smeets

Irène Bien, vrijwilliger op Herkenrode en deelnemer aan het colloqium: nieuwe uitdagingen van het beheer van het cisterciënzer erfgoed, voorkomend uit een duurzame ontwikkeling, te bespreken.”Kennis delenDe vertegenwoordigster de Herkenrode, Irene Bien, legde aan een groot em gevarieerd publiek van meer dan 8 nationaliten de uitdaging uit om duurzaamheid in al zijn aspect toe the pass op het erfgoed in de Beneluxde en in het bikenroj. Dit onderwerp zorgde voor een verrijkend debat dat door zijn impact continuiteit zal hebben en stimuleert de partijen om kennis, ervaringen en intiatieven uit te wisselen. Voor het Beneluxgebied ontwikkelde Herkenrode vzw enkele jaren geleden een handige kaart com steun van de Stad Hasselt.Rik Dehollogne, schepen van economie en toerisme: “Het is positief dat Herkenrode mee aan de kar trekt van dit Europese netwerk. Dat sluit mooi aan bij de ambitie van de stad Hasselt, Toerisme Vlaanderen e Herita om samen met heel wat partners Herkenrode de internationale uitstraling te geven die het verdient.”InternacionalIrène Bien: “Alcobaça bracht dit belangrijke internationale forum voor de vierde keer samen. Jaar valt de bijeenkomst samen with twee belangrijke jubilea: de oprichting van dit indrukwekkende kloostercomplex, Werelderfgoed sinds 1989, e de herdenking van de 50ste verjaardag van de Conventie para bescherming Unescherming van hetligo culturejel.”Ook Herkenrode speelt al meer dan twee decennia een actieve rol in de Europese dynamiek om de erfgoedsites van deze monastieke Orde een meerwaarde te geven. França, Bélgica, Holanda, Portugal, Espanha, Itália, Zweden e Polônia foram usadas palhetas em jarenlang samen om transnationale projecten op het gebied van cisterciënzer erfgoed te ontwikkelen en te promon, bijvoorbeeld de Europese Culturelen Route ab.

http://www.herkenrode.be

READ  Fnac Darty faz um bom começo de ano

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info