Instagram krijgt in komende maanden ondersteuning voor nft’s – IT Pro – Nieuws

je hebt een bepaalde afbeelding com een ​​hele hoge waarden

Die waarde é virtude, também jij ‘t voor veel geld koopt e niemand anders heeft er veel voor over, dan heb je veel betaald voor iets waardeloos.

A idéia é que a NFT é mais vasta e descentralizada, que é jij eigenaar bent vans, o que na verdade é digital. Iedereen die onderdeel é van de blockchain heeft bewijs dat jj eigenaar bent. Esta atualização da cadeia é trouwens ook waar een groot deel van de milieuonvriendelijkheid vandaan komt, maar dat é een ander issue. Na verdade, o Meta bem como o meerderheid de controle sobre o blockchain ‘descentralizado’, ele é o helemaal não descentralizado e é o mesmo que o NFT/blockchain é usado para o weg. Precies hoe het bij Ubisoft ook wrkt.

Het idee é dat er decentraal dus vasta ligt dat jij eigenaar bent, maar waar de zwakte ook zit é dat als niemand dat eigenaarschap serieus neemt of zelfs erkent, dat je niets hebt. Também é net als op 100 bierviltjes zetten dat je eigenaar bent, aan 100 mensen geven die dat bevestigen aan jou en aan elkaar, maar als iemand dan toch jouw eigendom meeneemt en niemand erkent verder. Em dit geval é dat eigendom dus ook alleen binnen Meta relevante, erbuiten telt het niet mee. Você também pode encontrar NFT bovenop de huidige situatie também a sua preferência de instagram pakt em ergens op Twitter post bijvoorbeeld.

NFT é complicado, quer em veel gevallen kun je het gebruiken também onderdeel van een ponzi scheme, op zichzelf is dat het niet, maar het leent zich er wel uitstekend voor. Net als bitcoin, ethereum e outras virtudes dingetjes. Die kunnen met veel hype verkocht worden, er stappen meer mensen in, wat de waarde van de eerste paar coins hard doet stijgen, maar iedereen die later instapt, betaalt meer en meer en meer, terwijl de waardestijkgingen. Isso é één op één hoe een ponzi esquema werkt natuurlijk hè. Zonder nieuwe aanwas en zodra het vertrouwen in een NFT, maar ook een bitcoin de eth de qualquer coisa, wegvalt dan heb je letterlijk niets meer. Er zit geen intrinsieke waarde onder, geen koppeling com bijvoorbeeld iets tastbaars als goud. Nu gaat er voor goud ook op dat als ons goud niets meer zou boeien, de waarde ook keldert, maar het is in ieder geval een fysiek en schaars element dat ook praktisch nut heeft en dat sold lev ‘t. Een bitcoin e NFT hebben geen praktisch nut. Je kunt er niets mee feito en dat maakt ‘t extra zwak. Zonder stroom of internet é een NFT of crypto ook niets meer waard natuurlijk en goud is dan altijd nog een ruilmiddel. Voor mij é het dan ook te virginal en daardoor te risicovol en te volatiel om serieus te nemen.

READ  Os resultados do 3DMark da Nvidia GeForce RTX 3050 aparecem online - Computador - Notícias

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info