Inglês leerkracht plukt wandelroute van internet e brengt groep scholieren em grote problemen em Oostenrijks bergdal | Buytenland

Mais de 100 Leerlingen Duitse e leerkrachten zijn no Oostenrijkse Kleinwalsertal com helicópteros e een penibele situação gerada. Exact 99 tieners, tussen twaalf en veertien jaar oud, e acht leerkrachten uit de omgeving van Ludwigshafen am Rhein, gelegen in Westelijke deelstaat Rijnland-Palts, waren dinsdag onderweg teva was moe voen rust en route jhun. Dat heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag gemeld.

Volgens de politie chegou de leerkrachten conheceu de jongeren uit de Duitse stad Ludwigshafen middags bij hun alojamento em het nabijgelegen Heubergebied. Omdat het op dat moment mooi weer era, besloten de leerkrachten met de jongeren meteen een wandeling door Kleinwalsertal te fez, een popular wandelgebied.

De groep volgde een route die een van de leerkrachten op internet had gevonden. Op het web wordt de route omschreven também een ​​“klassiek wandelrondje na het werk”, verklaarde de politie. “Em werkelijkheid é de smalle Heuberggrat een deels blotgesteld pad met klimpassages, die een vrijheid van hoogtevrees, tredzekerheid en ervaring in alpien terrein vereist.”

De regen onderweg maakte het pad echter happy en door het gebrek aan goede wandelschoenen besloot de groep terug te keren. Twee leerlingen gleden vervolgens uit en raakten lichtgewond. Toen er paniek ontstond onder de scholieren besloten de leerkrachten de hulpdiensten te bellen. Gelukkig waren er twee helicópteros beschikbaar om de studenten in veiligheid te brengen. Todos os 107 aanwezigen werden in groepjes van drie naar een nabijgelegen bospad gebracht, zei Andi Haid, de burgmeester van Mittelberg.

Naast de twee gewonden, waren meerdere leerlingen “doodmoe, onderkoeld, doorweekt en compleet uitgeput”, também nog de politie. Bij terugkomst foi er een crisisteam aanwezig om de uitgeputte en onderkoelde studenten op te vangen.

READ  Putin apelou aos concorrentes estrangeiros para não "linha vermelha".


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info