In het geheim trouwen: steeds meer Vlamingen doen het. “Ele é geen kwestie van gierig zijn” | Nina

Trouwen in het geheim: tenzij je beroemd bent, is het atypisch. En toch kiezen corcéis meer Vlaamse koppels ervoor. Een groot festivalt van 40.000 euros? Ele foi feito por Anne-Catherine (33), Oona (34) e o namorado Kato (30) de The Starlings. Al hebben de vrouwen nog meer argumenten voor hun stiekeme huwelijk. “Twee familieleden waren achteraf een beetje boos. Maar ik wilde geen gedoe die dag.”

Na época, a atriz de Hollywood Lindsay Lohan na semana passada. Passe no Instagrampost na feiten verklapte ze dat ze vanaf nu een getrouwde vrouw is.

(Lees verder onder de foto.)


De meeste ‘gewone’ mensen kiezen ondertussen nog altijd voor een klassiek en groot fest com alles erop en eraan. Want zo’n speciale dag beleef je maar één keer en je moet er ten volle van genieten met al wie je liefhebt. Weg conheceu os clichês, denken veel koppels nu. Ze trouwen liever conheceu niet veel meer dan z’n tweeën, soms zelfs zonder de omgeving in te lichten. Sinds de bloqueio com o conceito de elevador.

Oona Noyen (34) trouwde stiekem em Las Vegas

Oona em Koen. © Erin Roberts Fotografia

Las Vegas, querida! Het Amerikaanse trouwwahalla verleidde Oona en haar man Koen tot een huwelijk. “De avond voor onze trouw waren we nog gaan gokken. Daar deu ze ons melhor álcool de veel, zodat we meer zouden spenderen. Koen dronk toen puur door de stress para wat de dag erna zou volgen. We stonden die volgende dag dus op met een kater: ondenkbaar bijeen klassiek fest na Bélgica. (latch)


Citar

Nós konden geen liefdesbaby é feito. Daarom wilden nós dat onze toch iets bijzonders voor en met elkaar zou zijn.

Oona Noyen

Er waren maar twee bevriende koppels op de hoogte, vertelt Oona. “Zij hielpen ons met de jurk. Voor de rest wist niemand ervan. We vertelden onze familie alleen maar dat we voor de veertigste verjaardag van Koen een reis zouden maken.” En wat voor een. “De centen die we normal voor een feest zouden vrijhouden, konden we nu zelf benutten. Koen droomde al lang van een autobeurs em Vegas, nós comemos lekker en trakteerden onszelf op een prachtig hotel: The Caesars Palace (conhecido kamers van 300 tot 570 dólares por nacht, vermelho.).”

Hun belangrijkste reden voor een stiekeme trouw é erg persoonlijk. “Nós investigamos toen al vier jaar zwanger te raken, maar het wilde niet lukken. Nós konden geen liefdesbaby’s made en moesten hulp extra em roepen. Omdat onze zwangerschap niet meer iets van ons tweeën zou zijn, wilden we dat ons huwelijk dat wel zou zijn. Onze geloften kwamen daardoor ook recht uit ons hart, omdat nós conhecemos niemand rekening moesten houden. De aanwezige fotograaf em dominee begrepen ons toch niet. Não tinha nooit mooier kunnen zijn.”


Citar

Na América heb je maar één getuige nodig om het huwelijk te voltrekken. Bij ons werd dat dus de photograaf die we niet kenden.

Oona Noyen

“Die fotograaf werd meteen ook onze getuige”, lacht Oona.Na América heb je maar één getuige nodig om het huwelijk te voltrekken. Ik vond dat niet raar, want we wisten vooraf dat er niemand bij zou zijn die we kenden.” Een dag na hun huwelijk vloog het koppel terug naar huis. “Eenmaal we bekomen waren, paste we onze Facebookstatus aan met een mooie trouwfoto. Também nós het vooraf hadden gezegd, zouden onze ouders of tantes ook naar Amerika gevlogen zijn om erbij te zijn. Dan zou het niet meer iets van ons twee geweest zijn.”

“Als ik erover vertel, kijk ik met zo veel liefde terug”, zegt Oona. “Nós twijfelden wel om achteraf een fest te geven. Je voelt je door de maatschappij bijna verplicht. Maar waarom? Ik zou het persoonlijk zo weer opnieuw doen, o jeito americano.”

Anne-Catherine Gerets (33) tem trouw een verrassing para enkele poucos sortudos

Anne-Catherine e Michael.

Anne-Catherine e Michael. © Irmy Fotografia

Anne-Catherine e Michael wilden uit praktische overwegingen trouwen. Ze zouden een huis kopen en voegden hun bedrijven samen. “Uiteraard is er naast dat praktische ook veel liefde tussen ons”, zegt Anne-Catherine. “Mijn man é óók op zijn knie gegaan, hoor. Maar de verloving wilde ik liever geheimhouden. Anders hebben veel mensen verwachtingen, nog meer dan jjzelf. En we wilden geen twee jaar wachten om te trouwen. Bovendien tinha ik niet veel zin em al dat voorbereidend werk of om mensen uit te nodigen die we amper kenden. Dat voelde niet goed.”


Citar

Ze hadden het er enkele weken moeilijk mee, omdat ze het concept niet begrepen. Twee van onze familieleden waren zelfs een beetje boos.

Anne-Catherine Gerets

Plano Hun Earste? Open willekeurige maandag naar het stadhuis trekken met z’n tweeën, en klaar. Maar Michael wou zijn twee dochters er graag bij. En ik mijn mama. Voor je het weet, zit je toch aan een groep van dertig man. Dus dado que nós fomos a mãe de onze dertigste en veertigste verjaardag een brunch in een ontbijtbar. Toen iedereen chegouerde, zagen ze mij daar staan ​​​​in een wit trouwkleed. Verrassante!”


Citar

Huwen é um grande negócio. Ik droeg een jurk van H&M van 200 euro e você não tem mais nada para mais de hebben.

Anne-Catherine Gerets

Sommige familiar konden niet conheceu o verrassing lachen. “Ze hadden het er enkele weken moeilijk mee, omdat ze het concept niet begrepen”, zegt Anne-Catherine. “Twee van hen waren zelfs een beetje boos. Maar ik wilde niet te veel gedoe die dag. Huwen é grande negócio: een dure jurk, trouwen in het buitenland of een chic zaal en dat allemaal voor én dag. Ik droeg een jurk van H&M van 200 euro e você não tem mais nada para mais de hebben. Ele é geen kwestie van gierig zijn, eerder van prioriteten stellen.”

Diezelfde dag zette Anne-Catherine een photo op haar sociale media conheceu também a ‘surpresa’ de onderschrift. “De trouw moest geen maanden geheim blijven. Ik ben geen beroemdheid, hè. Wel hoorde ik achteraf dat sommigen het raar vonden dat ze niet uitgenodigd waren. Ach, dat heb je ook bijeen groot fest.” De ze af en toe jaloers é op wie toch zo’n groot festivalt geeft? “Als ik mensen op een trouw hun openingsdans zie doen, dan denk ik: juist, wij hadden dat niet. Maar dan vergeet ik dat weer. Jezelf conheceu outros amigos Levert niks op. Al willen we misschien volgend jaar toch nog een dansfeest geven. Dus wie weet volgt daar nog onze openingsdans. (latch)

Kato Callebaut (30) está bem-vindo beroemdheid: zij hield haar trouw em setembro de 2021 een dikke maand geheim

Kato e Tom van The Starlings.

Kato e Tom van The Starlings. © Freya Goossens

“Nós ouvimos que nós het nieuws van ons huwelijk ooit naar buiten zouden brengen. Maar op die dag zelf voelde dat voor ons niet fijn”, zegt Kato. “Tom zei het mooi: je wil die dag op de photo met jouw kersverse vrouw en je vrienden, niet met mensen die van je muziek houden. Na de trouw vertrokken we ook twee weken op huwelijksreis en die wilden we in alle rust spenderen met elkaar.”

Dus besloten Kato e Tom om conheceu een kleine groep te trouwen, em het geheim. “Tínhamos feito o daarover dezelfde mening. Ok de verloving kondigden nós mais tarde aan, omdat we erst zelf van wilden genieten. Twee weken voor ons huwelijk waren er nog strenge coronaristricties en je mocht sowieso maar enkele mensen uitnodigen. Op onze dag era er uiteindelijk nog zo’n zestig man. Vooraf vroegen we aan onze gasten om niets online te posten of te delen. Ze mochten natuurlijk foto’s nemen als herinnering of your later, maar we vroegen hen om te wachten tot wij zelf iets zouden bekendmaken. Iedereen foi begripvol.”


Citar

Nós havíamos visto aan die dag, conhecemos mensen die dicht bij ons stonden. Er foi misschien alleen maar wat stress sobre wie we nu wel de niet zouden vragen.

Kato Callebaut

Een mae depois deelde Kato een foto no Instagram. “Ele foi een leuk gevoel om iedereen dan op de hoogte te brengen van ons nieuwsje.” Tinha ze op haar trouwdag zelf dan niet het gevoel dat ze haar geluk níét kon delen? Nee. Nós tínhamos veel aan die dag, met de mensen die dicht bij ons stonden. Er was misschien alleen maar wat stress over wie we nu wel of niet zouden vragen.

Maar de twee zijn niet getreurd, want om hun burgerlijke trouw te vieren volgt er toch nog een groot fest. “Eentje zonder beperkingen”. Ik denk eerder volgend jaar, om ons tweejarig jubileum te vieren.”

Olhar:

Van vetes over de erfenis tot jaloerse grootouders: lezers delen hun familieruzie, experten geven advies (+)

Wat é bisbilhotado. “Ik kroop van het toilet naar de gang. Opeens foi ons dochtertje daar”

READ  Prins Andrew treft schikking conheceu Virginia Giuffre

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info