“Ik werd zot van verdriet”: Rocco Granata (83) sobre o novo single, drie jaar na zijn afscheid | Muziek

MuziekRocco Granata (83) conheceu ‘Musica retro’ e um novo single. Dat é verrassend, quero drie jaar geleden zette de zanger van wereldhit ‘Marina’ heel bewust een punt achter zijn carrière. Dat hij nu weerkeert uit zijn pensioen, heeft alles te maken met zijn groot verdriet. “Muziek maken is mijn manier om de dood van mijn Rosie te verwerken.”

Toen Rocco 80 werd, vierde hij dat met zijn jubileumalbum ‘Ik deed mijn best’. De zanger, die al acht jaar niet meer optreedt, wilde al de tijd die hem nog restte doorbrengen aan de zijde van zijn grote liefde en muze. Rosie, conheci hij 51 jaar gelukkig getrouwd era, stierf echter amper een jaar depois aan een slepende ziekte.

“Haar dood was een zware klap voor mij, want ik dacht dat we samen zouden kunnen genieten van de nazomer van ons leven”, aldus Rocco. “Ik had daar echt naar uitgekeken. Het verdriet om haar heengaan foi zo groot, dat ik niks meer ação de kon. Ik probeerde wel mijn best te doen en mijn kinderen vingen me goed op, maar ik zat vooral heel tryest en veel alleen thuis. Mijn plezier foi weg. Ik werd zot van verdret.”

Opgewekte deuntjes

Op de lastigste momenten kroop Rocco achter zijn piano. Om wat te tokkelen. “Maar ik merkte al snel dat ik enkel daar mijn somberheid mesmo kon vergeten. Mijn hart bleek nog steeds muziek te pompen. Het gebeurde zelfs dat ik van een liedje droomde en ‘s morgens bij het ontwaken de melodie snel noteerde. Mijn liefde para muziek leek para mij nog het enige water overbleef. En zo gebeurde het dat ik tijdens het improviseren af ​​en toe iets nieuws componeerde. Ondanks mijn verdriet klonk dat niet sombrio de melancholisch, maar waren dat opgewekte deuntjes em mijn typische Rocco-stijl. Toen ik die probeersels ook eens aan anderen liet horen, vonden ze dat ze mijn typische lach, die in al mijn liedjes doorchemert, toch nog konden horen. Dat vond ik een groot elogio. En dat klopt ook. Vroeger zong ik altijd com een ​​vol e vrolijk hart. Als ik nu muziek maak, é dat nog steeds zo. Dan vergeet ik eventjes alles en dus ook de pijn, dat Rosie er niet meer is. Muziek é meu médico e me ajudou om een ​​blijer mens te zijn. Al é dat vaak maar voor mesmo.”

READ  Novas datas de transmissão para a segunda temporada de 'Cupido ou algo parecido' após o súbito encerramentoOpnieuw gos

Rocco besloot de opnamen niet in zijn schuif te laten liggen. Este é o ‘Musica Retro’, que é um único single em todos os idiomas e nunca mais no Spotify e em outras plataformas de streaming. “Het is een oorwurm die blijft hangen, in mijn typische Rocco-stijl. De italianse tekst gaat over mijn eeuwige liefde voor muziek en wat ik al allemaal heb meegemaakt. Naast ‘Musica Retro’ heb ik não een paar nieuwe números klaar. Ik voel opnieuw de goingsting om die ook nog af te werken en in de loop van 2022 uit te brengen. Vroeger dook ik no estúdio om een ​​álbum conheceu 12 dos 14 números no blikken en nadien uit te brengen. Vandaag é de muziekwereld helemaal veranderd en ik moet mee met mijn tijd. Ik zet mijn muziek voortaan dus ook op Spotify, wanneer het klaar is of wanneer ik dat wil.”

Gene optredens

Optreden conheceu zijn nieuwe muziek ziet Rocco voorlopig niet meer zitten. “Isso hoeft ook niet meer. Ik Breng Deze Numbers niet uit to het geld of om nog eens een hit the scoren. Ik doe dat enkel omdat ik graag muziek maak en omdat dit voor mijeen welgekomen afleiding is. En een opsteker, quero reações positivas me fez helemaal opfleuren. Ze me fez levendiger en zelfs weer wat blij. Maar op een podium staan ​​​​of op tv optreden? Nee, dat heb ik gehad. Dat kost me te veel energie en daar ontbreekt me de lach voor. Al weet je natuurlijk nooit wat de toekomst brengt en of ik me altijd zo tryest zal blijven voelen.”

READ  Ele realmente queria vendê-lo, mas agora o príncipe Andrew acabou de empurrar seu chalé suíço: 'A guerra acabou' | Propriedade

Rocco en zijn vrouw Rosie em 2009. © Repórteres

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info