“Ik voel geen vonk”: ‘Blind Getrouwd’-koppel hoopt op klein wonder om huwelijk te doen slagen | televisão

televisãoDe eerste sombrias wolken drijven boven ‘Blind Getrouwd’. Ondanks hun goede bedoelingen lijken Joren e Lien elkaar maar niet te vinden. Getuige een behoorlijk pijnlijk eerste dinertje em hun Turks luxeresort. Toch lijken Florence en Jiri, onde de radar, nóg verder af van een geslaagd huwelijk.

De ongemakkelijkheid kon je tot in de huiskamer voelen. Em een ​​schijnbaar leeg restaurant vonden Joren en LIen maar geen aanknopingspunt voor een gesprek. Zij staarde een beetje voor zich uit, hij draaide zenuwachtig aan zijn trouwring.

“Hoe zou het met onze andere vrienden gesteld zijn?”, probeerde Joren na een tijdje.
“Gente idéia.”
“Zouden ze mesmo moe zijn als wij?”
“Suíça.”

De verlossing kwam er uiteindelijk in de vorm van een schotel zeevruchten. “Aha, perfeito!”, Gilde Joren net niet tegen de ober. “Bem na hora!”. Pijnlijk. Maar dat nog niet alles verloren is, leest u hieronder.

‘Vuile Homo’

De sfeer mocht dan niet altijd vlekkeloos zijn, de kamers in het poepsjieke Lujo-resort em Bodrum zijn dat wel. Dat mag ook, para um superiorkamer com zicht op zee starten de prijzen aan zo’n 1.000 euro por nacht. Er waren koppels conheceu een nog luxuezere kamer. Wij herinneren ons andere tijden.

De vier koppels lunchen for het eerst samen.

De vier koppels lunchen for het eerst samen. © VTM

Voor het eerst in zeven seizoenen trokken de koppels bovendien met zijn allen op reis. Een keer aten ze samen om ervaringen te delen. E Dziubi organiseerde ook een treino para todos os Koppels. Maar de eerste dagen dienden vooral om hun eigen partner beter te leren kennen. Dat é vooral bij Brecht e Dziubi al vergevorderd. Tijdens hun eerste diner legde die último zijn hart op tafel door te beginnen over zijn vreselijke schoolperiode. Hoe hij gepest en zelfs in elkaar geslagen werd omdat hij op jongens valt. “Een keer ben ik op een fuif omsingeld en in elkaar geslagen terwijl ze ‘vuile homo’ riepen”, opende Dziubi zijn hart.

Bij de twee heren lijkt alles nog steeds gestroomlijnd te verlopen, net als bij Jana en Christiaan, die de handen maar niet van elkaar kunnen houden. Voor Joren e Lien, em vooral Jiri em Florence, lijkt e happy end et stuk verder weg.

Joren en Lien: “Ik heb rustmomenten nodig”

Joren en Lien kenden een ongemakkelijk momento tijdens hun eerste diner.

Joren en Lien kenden een ongemakkelijk momento tijdens hun eerste diner. © VTM

Voor het werd werd of moeilijke start to tussen Joren (36) and Lien (30) ischt duidelijk. Hun dinertje foi um fracasso. Maar ook daarnaast werd duidelijk dat de twee elkaar helemaal nog niet aanvoelen. Hij wil meteen in de jacuzzi bij aankomst. Zij wil bagage uitlaten. Hij é “een gigantische ochtendmens”. Morgens de Zij wil até mesmo op gang komen. Hij stuurt selfies de hen naar zijn mama, zij puft onder de druk dat zijn mama haar al uitnodigde for Kerst en Pasen. Maar: er é een ‘maar’. De dag na het etentje benoemde Lien hun moeilijkheden in de Waen naar een kookcursus. “Jij wil precies altijd bezig blijven”, begon ze tegen Joren. “Ik heb mijn rustmomenten nodig en dan heb ik geen goes om te babbelen. Zeker als ik moe ben, dan hoeven die vragen niet.” Een eerlijke biecht, die op luid applaus werd onthaald. “Zeg het gewoon, ik ben gene contrário”, reagiu Joren. Er zit zand in de machine, maar de motor draait nog. De twee zijn heel verschillend, maar staan ​​​​hier duidelijk om de juiste reden. Er zal nog veel gepraat moeten worden. Zij zal zichzelf meer open moeten stellen, hij zijn enthousiasme moeten temperen. Dan kan het nog, wij geven ze nog het voordeel van de twijfel.

Jiri en Florence: “Ik voel de aantrekking niet”

Jiri & Florence hadden nog steeds geen echt gesprek.

Jiri & Florence hadden nog steeds geen echt gesprek. © VTM

Tussen koele minnaars Jiri (35) em Florença (29) não teve nenhum confronto, mas dat komt omdat ze nog steeds geen echt gesprek hebben gevoerd. “Ik zal blij zijn als we zijn uitgerust, dan kunnen we eens goed babbelen”, verwoordt Florence het op een bepaald moment. Daar foi dus tijdens een trouwfeest, een huwelijksnacht, een vakantiedag em een ​​B&B, een drie uur lange vlucht em Bodrum e een transfer para o hotel blijkbaar nog geen tijd voor. De twee leven naast elkaar, zoveel é duidelijk. “Ik heb ze graag, maar bij haar zit een rem”, benoemt Jiri de complete impasse na een uitstapje. “De aantrekking, dat vonkje, voel ik niet”, aldus de West-Vlaamse loira. “Wie weet, ik hoop het, dat het op een gigeven moment spontaan komt.” Een wonder dat wij niet meteen uit de lucht zien vallen. Florence heeft een muur opgetrokken en we zien Jiri niet snel in staat daar over te klimmen.

Jana en Christiaan: “Ben je écht content met wat je ziet?”

Christiaan en Jana lijken elkaar steeds meer te vinden.

Christiaan en Jana lijken elkaar steeds meer te vinden. © VTM

Voor het jongste ‘Blind Getrouwd’-duo gaat de ontdekkingsreis gewoon verder. Ze raken maar niet uitgepraat. “Nós blijven nieuwe faz aanhalen”, aldus Kempenaar Christiaan (28). Maar ook fysiek laat hij geen kans voorbij gaan zijn vrouw aan te raken. Kusje bij het opstaan, ruggetje insmeren en de twee versstrengelden helemaal em elkaar tijdens een sessie ‘aquayoga’. “Je bent uniek, want ik heb nog nooit zo’n lange tijd doorgebracht met een vrouw”, zegt Christiaan, die eerder vertelde dat hij nog nooit een relatie had. Maar dat ze al heel ver staan ​​​​na een paar dagen, bewijst Jana (29). Met haar hand in haar hals en aarzelend naar beneden kijkend, vraagt ​​ze Christiaan op een bedeesd moment of hij “nu écht content is met wat hij ziet”. Haar man vond niet genoeg woorden om dat te bevestigen. De ‘vonk’ van Florence é hier al een brandende gaskachel.

Dziubi en Brecht: “marido mijn de Da”

Dziubi legt zijn hart op tafel over pesterijen.

Dziubi legt zijn hart op tafel over pesterijen. © VTM

Dat ze fysiek waren bleek meteen. Dat ze samen kunnen lachen ook. Maar em deze vierde aflevering legden Dziubi (29) e Brecht (27) ook hun hart op tafel. Brecht over hoe veel hij vroeger woog porta kilo’s Nutella en litros chocomelk, Dziubi over zijn verschrikkelijke middelbare período escolar waarin hij werd gepest en geslagen. Ook bij zo’n gesprekken trekken de twee nog dichter naar elkaar toe. Brecht kalmeert zijn man, geeft hem zelfvertrouwen door de juiste worden te zeggen. Tegelijk é hij dan weer in de wolken sobre het ook stoere kantje van de gevoelige Dziubi. “Da’s mijn hubby”, straalde hij na een wild quadritje waar die aan het stuur zat. Die twee lijken nog corcéis para elkaar gemaakt.

LEES OK

Een eigen butler, wijncollectie exclusivo e toegang tot een ‘geheim’ restaurant: zo luxueus é a van do resort de lua de mel ‘Blind Getrouwd’

Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich: “10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”

BEKIJK OOK

READ  Depois de derrubar árvores doentes para os arremessos de padel, Nils Destadspeed ... (Perlar)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info