“Ik hoop dat haar rottend lijk vergaat”: Johnny Depp stuurde alarmrend sms’je naar jeugdvriend | Showbizz

CelebridadesVeel emoções no rechtbank woensdag, antes do processo de Johnny Depp (58) e Amber Heard (35). Depps amigo Isaac Baruch kwam getuigen en zorgde daarmee zowel para treinar também para glimlach bij de voormalige echtelieden. “Ik ben moe en wil dat dit stopt.”


SDE


Última atualização:
13:21

Ze kennen elkaar al jaren en woonden zelfs een tijdlang naast elkaar. Gratis zelfs, quero Isaac Baruch hoefde geen huur te betalen aan z’n goede vriend Johnny Depp. No tijd leia sobre ele ook Amber Heard, de toenmalige vrouw van Depp, goed kennen. De kunstenaar foi dan ook goed geplaatst om in de rechtszaak die z’n vriend aanspande tegen z’n ex-vrouw te komen getuigen over eventueel geweld. Dat had hij nooit gezien, vertelde Baruch tijdens een geanimeerd betoog. “Ik heb hem nooit gewelddadig gezien”, klonk het. “Niet sinds nós tieners waren.” Naar eigen zeggen zag hij ook nooit sporen van geweld op het gezicht de Amber Heard, zelfs niet op de dag na 21 mei, waarop Depp volgens de tegenpartij zijn ex zwaar mishandeld zou hebben. “Maar misschien overschaduwt haar schoonheid elk spoor”, grapte Baruch, wat hem een ​​glimlach van Amber Heard opleverde.

Al werd er wat minder gelachen toen Baruch vertelde over het moment waarop hij het appartement van Depp mais verlaten. De acteur zou hem dan een paar sms’jes hebben gestuurd, waarin hij schreef dat het “de schuld van die teef” era “het fuck coole leven dat we een tijdje hadden geruïneerd is”. Em een ​​ander berichtje schreef Depp dat hij hoopte dat “haar rottende lijk lag te vergaan in de koffer” de een auto. “Ja, ik zie dat hier staan, dus dan is het zo”, gaf Baruch toe.

READ  Mais um prestigioso prémio para Meskerem Mees: Music Moves Europe Award, para jovens talentos com futuro internacional

Isaac Baruch pinkte een traantje weg tijdens zijn getuigenis. © AP

Momento Emocional

Baruch zorgde tijdens zijn getuigenis ook para um momento emocional toen hem gevraagd werd of hij kwaad foi op Amber Heard. “Over al die neppe foto’s die gemaakt zijn en de tablóides verschenen, en over dat foutieve verhaal?” antwordde hij. “En over de manier waarop ze iemand valselijk beschuldigt van huiselijk geweld zodat ze hem kan afpersen en chantageen? Ja, dat me frustreerde, verwarde me, maakte me vaias. Ja.”

De hij nu nog kwaad foi op Ouvido? “Ele é zes jaar geleden… Ben ik nog steeds kwaad? Ik ben moe en ik wil dat dit stopt. Ik wil dat ze allebei tijd nemen om te genezen. Zoveel mensen zijn geraakt door die kwaadaardige leugen die ze begon, en die de weld rondging”, klonk het in tranen. “Ik ben op niemand kwaad. Ik wil het beste voor haar, ik wil dat ze haar veranwoordelijkheid neemt en verder gaat met haar leven. De familie van Johnny é hier kapot van en dat is gewoon niet eerlijk … Het is niet juist wat ze deed.

BEKIJK OOK: Johnny Depp e Amber Heard tegenover elkaar no rechtbank

Isaac Baruch

Isaac Baruch © REUTERS

LEES OK:

Afgehakt vingertopje van Johnny Depp é éen van dé disciepunten in megaproces tegen Amber Heard

“Hij misbruikte haar met een fles”: processo anterior Amber Heard vs Johnny Depp slaat meteen in als een bom

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info