“Ik eet hondenvoer voor ontbijt, lunch en avondeten omdat ik niets anders kan betalen”: dat zegt een student

25 de junho de 2022 • Porta Janine


1,935

Het leven als estudante é niet gemakkelijk. Em feite zijn er veel kosten die men moet dragen, van de huur van het appartement, tot boeken, tot universiteitsbelastingen, tot het voedsel dat men moet kopen om in zijn eigen onderhoud te voorzien.

Om geld te besparen, hebben veel jonge mensen in the loop der jaren onorthodoxe methoden aangenomen, maar wat we je gaan vertellen is zonder twijfel een van de meest merkwaardige.

Een jongen onthulde dat hij hondenvoer et als ontbijt, lunch and diner omdat hij niet genoeg geld heeft om regelmatig de boodschappen te doen. De jongen legde aanvankelijk uit dat hij het als een uitdaging proefde, maar ontdekte dat het goed smaakte en een goede manier was om te besparen.
“Sinds ik blut ben, ben ik hondenvoer gaan eten. Ik eet alleen droog hondenvoer, ik heb nog nooit nat hondenvoer geprobeerd.” Een wat bizarro uitspraak, maar het é o verhaal van een estudante.

De jongen zei dat hij tijdens zijn studie niet in zijn onderhoud kon voorzien en dat hij een nogal ongebruikelijk diet had gekozen. De kamergenoten van de jongen hebben zich herhaaldelijk afgevraagd wat hem ertoe bracht zoveel zakken hondenvoer te hebben, ook al had hij geen hond, en het antwoord liet niet lang op zich wachten.

“Toen een van mijn vrienden op mijn kamer kwam en een heleboel hondenvoer zag, vroeg hij me waarom – voegde hij eraan toe – ik vertelde hem dat het voor mezelf was en hij kon niets anders’ zeg!”

READ  Apenpokken sintomas advies: wat te doen als u de tekenen van het virus vertoont?


“Ik eet al heel lang op deze manier en ik begon me af te vragen of het kwaad zou kunnen.”

Gebruikers waren verbijsterd door deze verklaring en velen vroegen zich af de het eten van hondenvoer niet duurder foi dan een gewoon bord pasta de stuk vlees.

Een man schreef: “Goedkoop hondenvoer zit boordevol opvul ingrediënten die nauwelijks verteerbaar zijn. Em princípio krijg je niet de voedingsstoffen die je verwacht.”

Een ander voegde toe: “Het is ook niet onderworpen aan dezelfde voorschriften als voedsel voor mensen. Het bevat vaak gemalen dierlijke delen zoals kippensnavels, botten en veren.”

De keuze van de jongen kan daarom niet bijzonder gezond zijn of leiden tot effectieve besparingen. Misschien é hij al van gedachten veranderd.

Qual é a dieta do bijzondere?We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info