Ik dacht dat mijn dochter een grapje maakte toen ze zei dat ze haar benen niet kon voelen – toen stortte mijn weld in

Een moeder dacht dat haar dochter alleen maar een grapje maakte toen ze zei dat ze haar benen niet kon voelen – maar de realiteit was angstaanjagend.

Debbie Picken, uit Bath, heeft de gruwelijke gebeurtenissen beschreven in mei 2017 toen haar vierjarige dochter Clover ziek werd met een mysterieus virus.

No começo, o alho-poró também tinha dor.

Maar slechts een week nadat haar sintoma begonnen, begon ze het gevoel in haar benen en voeten te verliezen.

Debbie haastte haar naar het ziekenhuis waar Clover uiteindelijk werd gediagnosticeerd met het Guillain-Barré-syndroom.

Wat volgde waren vele slapeloze nachten, een langdurig ziekenhuisverblijf en maandenlange fisioterapia om de peuter weer op de been te krijgen.

Ik werd in tweeën gehakt bijeen ongeval met een vorkheftruck - nu zeggen trollen hetzelfde

Nu, vijf jaar depois, keek Debbie terug op die angstaanjagende zomer.

“Em meados de 2017, tivemos ze ongeveer een week griepachtige sintoma en toen voelde ze zich niet beter. Ik kreeg haar uiteindelijk een paar dagen later door de huisarts buiten kantooruren in het ziekenhuis, omdat het een feestdag was , and er was een havestigd geval van roodvonk op haar kinderwitkamer hadeen.

“De dokter zei dat het een virus was, maar geen roodvonk e dus gingen we naar huis met instrues om haar Calpol te geven.

“Diezelfde dag maar’s avonds bracht ik haar terug naar het ziekenhuis toen ze plotseling een hoest kreeg waardoor ze niet eens kon ademen.

“Haar vitale functies werden gecontroleerd en ik kreeg het advies om de hoest gewoon zijn gang te laten gaan, dus nam ik haar om 2 uur’s nachts mee naar huis toen het uiteindelijk stopteuit”, legt Debbie .

READ  'ONT'moetingsdag para Q-koortspatiënten bij Muzelinck

De komende dagen verwachtte ze dat Clover zou herstellen.

Ze bleef echter last hebben van vermoeidheid en bracht het grootste deel van haar tijd slapend door op de grond, tussen korte speelperioden door.

Toen de vierjarige na semana niet beter foi, merkte Debbie dat Clover vaker viel en mank liep, dus nam ze haar mee terug naar de huisarts.

Daaruit gengen ze naar de pediatrische beoordelingseenheid in Bath’s Royal United Hospitals (RUH).

Daar werd ze gediagnosticeerd conheceu een oorontsteking, waarvan werd gedacht dat het de duizeligheid van Clover veroorzaakte.

“Neste estádio havia er niets tastbaars mis met haar dat op een ernstige ziekte suggereerde,” legde Debbie uit.

“Pas toen we thuiskwamen en ze niet in de kinderwagen of het autostoeltje zat, moest ze weer loopen en ze vertelde me dat ze dat niet kon. Ze lag altijd op de grond en deed alsof ze een zeemeermin was, dus toen ze zei dat ze ‘haar benen niet kon bewegen’, dacht ik dat ze aan het rommelen was.”

O que é a síndrome de Guillain-Barré?

O NHS descreve a síndrome de Guillain-Barré como “een zeer zeldzame en ernstige aandoening” de zenuwen aantast.

Het tast vooral de voeten, handen en ledematen aan en veroorzaakt problemen zoals gevoelloosheid, zwakte en pijn.

Hoewel de meeste mensen uiteindelijk volledig zullen herstellen, kan dit levensbedreigend zijn en blijven sommige mensen met langdurige problemen achter.

Het treft mensen van alle leeftijden, maar komt het meest para bij volwassenen en mannen.

De eerste sintoma zijn:

  • doof gevoel
  • spelden e naalden
  • Spire zwakte
  • pijn
  • problemen met evenwicht en coördinatie
READ  Uma investigação do tratamento axilar específico do câncer de mama com metástases linfonodais

Deze sintoma kunnen de komende dagen de weken erger worden voordat ze langzaam beginnen te verbeteren.

Mensen wordt geadviseerd om contact op te nemen met hun huisarts als je een van deze vroege sintoma opmerkt.

U wordt geadviseerd om 999 te bellen of naar de dichtstbijzijnde SEH te gaan als:

  • heeft moeite conheceu ademhalen, slikken of spreken
  • kunnen hun ledematen de gezicht niet bewegen

Este é een medisch noodgeval en de persoon moet zo snel mogelijk in het ziekenhuis worden gezien.

Het Guillain-Barré-syndroom wordt vermoedelijk veroorzaakt door een problem met het immuunsystemem, de natuurlijke afweer van het lichaam tegen ziekte en infectie.

Normal gesproken valt het immuunsysteem alle ziektekiemen aan die in het lichaam terechtkomen. Maar bij mensen conheceu het Guillain-Barré-syndroom gaat er iets mis en het valt ten onrechte de zenuwen aan en beschadigt ze.

Maar toen Clover zei dat ze niet eens naar het toilet kon loopen, realize Debbie zich dat ze niet meer deed alsof.

Ze belde meteen het ziekenhuis para conselhos.

“Em mijn achterhoofd dacht ik aan een ziekte die een vriend een paar jaar geleden had gehad, het Guillain-Barré-syndroom, dat verlamming veroorzaakt en meestal wordt veroorzaakt door een virus. De arts die ik sprak, zei dat Guillain-Barré onwaarschijnlijk was en omdat ze al naar bed was gegaan en nog wat beweging in haar benen had, zou ze’s nachts thuis zijn, dan zou ik zeendji’ sken ochen”, Debbie.

Het Guillain-Barré-syndroom é een zeer zeldzame e ernstige andando de zenuwen aantast. Men denkt dat het wordt veroorzaakt porta een problema com o sistema imunológico, de natuurlijke afweer van het lichaam tegen ziekte en infectie.

READ  Três pacientes com coronavírus morreram em um hospital em Curaçao

Normal gesproken valt het immuunsysteem alle ziektekiemen aan die in het lichaam terechtkomen. Maar bij mensen conheceu het Guillain-Barré-syndroom gaat er iets mis en het valt ten onrechte de zenuwen aan en beschadigt ze.

Charlotte, 7, giechelt terwijl ze een band dirigeert tijdens haar eerste koninklijke bezoek
Shakira SPLITS van Barça-aas Pique na 11 jaar te midden van 'valsspelen'

De volgende dag werd Clover teruggebracht naar het ziekenhuis para testes. Haar moeder legt uit: “Ze dachten aanvankelijk dat het een hersentumor of meningitis was, maar toen ze die mogelijkheden eenmaal hadden uitgesloten, wendden ze zich tot Guillain-Barré.

“Omdat het neurologisch is, is het moeilijk om op te testen en ze diagnosticeren het door al het andere uit te sluiten.”

Debbie Picken dacht dat Clover maar wat aan het rommelen was toen ze zei dat ze haar benen niet kon voelen

2

Wij betalen para você verhalen!

Heb je een verhaal para nieuwsbalie van The Sun?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info