Ik ben doodsbang dat ik alleen ga sterven em een ​​ziekenhuisbed in het buitenland – ik ben bedlegerig conheceu a esclerose múltipla em wanhopig op zoek naar hulp

Een MAN conheceu a esclerose múltipla durante todo o período de angústia de zijn dat hij alleen zou kunnen sterven nadat hij “opgesloten” foi gerado em een ​​hospice.

Philip Curtis, 54, está dormindo em wil wanhopig terugkeren naar zijn huis em West Midlands nadat hij steeds zieker é geworden.

Em 2002 werd bij hem de diagnostic MS gesteld en na verloop van tijd verloor hij het gebruik van zijn rechterarm

2

Weldoeners hebben al £ 3.000 ingezameld om hem te ajudar a chegar a Sandwell em Black Country.

Mais de heer Curtis zei dat hij vreest dat hij vasto komt te zitten als hij niet rond de 20.000 pond kan ophalen para transporte zijn.

Hij vertelde de Express: “De Britse ambassade probeert mijn probleem op te lossen, maar het is een langzaam proces vol burocratie.

“Ik heb ook niet het geld om te betalen om naar huis te gaan.

Darmkanker DNA-test om duizenden zinloze chemotherapie te besparen
Ik been een tandarts - hier zijn de 5 gezondheidstrends waar je kiespijn van krijgt

“Als gevolg daarvan zit ik hier vast.”

De heer Curtis groeide op em Sandwell, Birmingham em verhuisde em 1995 conheceu zijn vriendin naar Tsjechië.

Em 2002, houve esclerose múltipla (EM) vasta. De ongeneeslijke aandoening wordt veroorzaakt wanneer het immuunsysteem por ongeluk de hersenen en zenuwen aanvalt.

Zijn relatie liep stuk toen hij em 2012 zijn baan verloor.

Na de ontsteltenis begon zijn gezondheid te verslechteren.

“Het is nu geëvolueerd naar een staat waarin ik slechts beperkte beweging in mijn rechterarm heb, en helaas ben ik linkshandig”, zei hij.

De heer Curtis heeft de afgelopen drie jaar in een hospice doorgebracht, maar zegt dat het niet genoeg geld heeft om goed voor hem te zorgen.

Hij deelt zijn kamer com drie oudere mannen en zegt dat zijn geestelijke gezondheid “vernietigd” wordt nadat hij “veel mensen heeft zien overlijden”.

READ  “A fragilidade do idoso pode se manifestar de diferentes maneiras”

De vrienden van meneer Curtis vechten hard om geld in the zamelen for zijn terugkeer en hebben een GoFundMe-page opgezet.

Maar de kosten om terug te keren naar het VK para heer Curtis zijn aanzienlijk gestegen als gevolg van zijn toestand.

De vriend die de inzamelingsactie opzette, zei: “Phil werkte en werd verliefd op dit land.

‘VASTGESLOTEN’

“Hij had een goede baan en een droomleven, toen begon zijn leven uit elkaar te vallen.

“Hij verloor zijn baan, hij kreeg de diagnostic MS… dit heef een enorme impacto gehad op the life of Philip.

“Zijn MS verslechterde, het land is niet toegerust for zijn toestand en hij é 24/7 bedlegerig en verblijft in een hospice waar hij regelmatig bewoners ziet overlijden.

“Hij heeft nu geen familie of vrienden en zijn enige communicatie conheceu de buitenwereld verloopt via zijn laptop. Dit is een vreselijke situatie om in te live.”

“Mais de 12 maanden verloopt zijn paspoort en hij ligt nu 24/7 in zijn bed en vraagt ​​​​zich af wat er gaat gebeuren.

“Hij heeft contact opgenomen conheceu zowel het Rode Kruis als de Britse ambassade en zij hebben toegezegd hem waar mogelijk te steunen. Dit brengt echter een prijs met zich mee.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info