Homem conheceu twee automatische wapens opgepakt na estação de trem em Parijs | Buytenland

Na estação van Montparnasse, em de Franse hoofdstad Parijs, é vrijdag een jongeman opgepakt omdat hij een tas met twee automatische wapens bij zich had. Dat hebben Franse media vernomen.

O homem de 19 anos pode ter uma lâmpada em seu controle de bagagem na estação de trem. Em zijn tas werden onder meer een aanvalsgeweer, een automatisch pistool en munitie aangetroffen. Volgens een bron van het Franse nieuwsagentschap AFP waren de wapens en de munitie “goed verpakt”. Dat doet vermoeden het arsenaal niet voor eigen gebruik bestemd was, maar dat het de bedoeling was om de goederen te verkopen.

Volgens de zender RTL heeft de verdachte aan de onderzoekers verklaard dat hij betaald werd om de tas te dragen en Aubervilliers, no departamento de Seine-Saint-Denis, um pedido de overhandigen. Hij wist naar eigen zeggen niet water in de tas zat.

De verdachte stond bij de gerechtelijke diensten bekend for drugfeiten. Het parket van Parijs heeft een onderzoek geopend.We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info