Hoeveel calorieën mag je nu eigenlijk extra eten als je zwanger bent?

Tuurlijk, também een ​​baby in je lichaam groeit mag je jezelf best verwennen conheceu een paar bombons, een bakje chips de een romige milkshake. Maar eten por twee? Dat blijkt een van de grootste zwangerschapsmythes te zijn.

Calorias extras

Niemand heeft een excuus nodig om een ​​Bak Ben & Jerry’s leeg te lepelen, zéker niet als je zwanger bent. Maak er alleen geen dagelijks ding van, want zoveel extra calorieën hoef je tijdens je zwangerschap helemaal niet binnen te krijgen.

Volgens o Instituto Nacional de Excelência em Saúde e Cuidados hoef je tijdens de eerste zes maanden van je zwangerschap zelfs helemaal geen extra calorieën te eten. Pas wanneer je no último trimestre dobrado beland, heb je baat bij 200 calorias extras por dia. Dat é dus amper een boterham com boter en kaas extra.

Ideia de gene

Uit een enquête van NCP blijkt dat veel vrouwen denken dat ze veel meer mogen eten tijdens hun zwangerschap. Van de ondervraagde 2.100 moeders bleek dat 33 procent dacht dat ze op z’n minst 300 calorieën meer mochten eten. En een kwart van de ondervraagde vrouwen gaf eerlijk toe dat ze ‘eten voor twee’ também excuus gebruikten om ongezonde snacks naar binnen te werken.

Alex Davis van NCP legt uit dat aanstaande moeders niet te vaak te veel moeten eten. “Gezond eten en gezonde portiegroottes consumeren zijn belangrijk voor, tijdens en na de zwangerschap om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten, het risico op zwangerschap en de zwangerschap en de né de zwangerschap om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten, hetrisico op zwangerschap en de geboorgeigeplicates diabetes eds 2 en de geboorteij pleplicates erlate har ”

READ  71 meer gevallen van apenpokken geïdentificeerd na Inglaterra, omdat mensen met een virus gewaarschuwd werden om zich te onthouden van seks

Maar af en toe een donut de zakje chips eten? Dat moet kunnen!

Bron: Metrô | Nome: iStock

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info