Hoefkens: “Bij Club Brugge moet je winnen, também dat niet lukt is er sowieso druk” | Jupiler Pro League

Vier op negen não é o início da competição do Club Brugge-familie verwachtte. En dus draaien de blikken for het eerst (discret) richting de debut hoofdcoach. Carl Hoefkens é uma versão de vragen daarover niet onde zijn huid kruipen, maar ging ze ook niet uit de weg.

Niet rond de pot draaien

Ele é een vasto waar je niet rond kan. O casamento é de competição para o Club Brugge e mesmo assim foi o doelman Simon Mignolet e o hoofdrolspeler de landskampioen. Todos no openingskwartier foi hij twee keer de reddende engel tegen Zulte Waregem (zie video).

Nochtans joga Club Brugge volgens zijn trainer e doelman minstens een seu niet slecht, maar Simon Mignolet draaide na wedstrijd niet om de pot.

“Nós hoopten met een klinkende overwinning thuis de wedstrijd tegen Eupen door te spoelen. Dat we daar niet in slaagden, is zuur. Als je Club Brugge bent, moet je niet naar het klassement of de win tegenstander kijgekenn en 9 kijgekenn. op 9 halen . Dat moeten we nu veranderen.”

Een visie die zijn trainer deelt. Carl Hoefkens zocht geen desculpas. Nenhum argumento dat hij nog niet veel tijd had om zijn visie in de ploeg te krijgen en niet de transferdossiers op Jan Breydel. “70 minutos de duração nós het voetbal dat ik wil zien.”

“Aanvalend waren we dominante e winnen we veel tweede ballen. Daar foi ik tevreden over en dat heb ik tijdens de rust ook anangegeven. Vijf de tien minuten onze goal zakten weg weg en vond Zulte Warjem man von de steed.”

Nós moeten iets opbouwen, alleen moet dat samen gaan met resultten. Het allerbelangrijkste in voetbal is drie punten pakken.

Carl Hoefkens

“Nós havíamos marcado 1-0 e não tínhamos feito nada no op de counter spelen, mas dat wil ik momenteel absoluut niet doen”, zei Hoefkens. “Nós mais e mais opbouwen, alleen moet dat samen gaan met resultten. Isso é vanavond mijn grootste frustratie.”

“Het allerbelangrijkste in voetbal is drie punten pakken en dat gebeurt op dit moment niet. Als je twee wedstrijden niet kan winnen is er sowieso druk.”

Droga! A palavra foi gevallen op de persconferentie. Hoefkens é bezig aan wittebroodsweken als hoofdtrainer. Twijfelen é menselijk. Zorgen de huidige resultou em twijfel no treinador de hoofd van de jonge, você já foi jornalista?

“Ik leg de druk nu niet op mezelf. Ik probeer gewoon iedereen mee te krijgen in hetzelfde verhaal en dan zullen de resulten vanzelf komen.”

Hoefkens zal ook de volgende dagen nog moeten rekenen op zijn doelman. “Mijn rol is nu om te zorgen dat de rust bewaard blijft”, zei Simon Mignolet na de wedstrijd.

“Nós nunca zeker niet gaan twijfelen aan onze individuele kwaliten. De enige manier om deze situatie om te keren, é encontrado na semana de volgende vencedora.”

Mbaye Leye: “Een gelijkspel dat aanvoelt als meer”

Zulte Waregem é net als Club Brugge de competitie com o op negen begonnen, mas a percepção é degradatiestrijd por vorig jaar uiteraard helemaal anders no deel van West-Vlaanderen.

“Ele era voor ons belangrijk om hier minstens te proberen iets te rapen, ook al was het een match tegen de landskampioen”, disse o treinador Mbaye Leye. “Nós tínhamos al kansen in de eerste helft en daar hebben we Club in de wedstrijd gehouden.”

“In de tweede helft liet Club wat meer ruimte op de flanken en ik ben blij dat we daar van hebben geprofiteerd, want mijn spelers hebben echt gewerkt als gekken.”

“Ele é uiteindelijk uitgedraaid op een gelijkspel, maar para voelt dit aan als meer. Ele é um jogo de referência para meu grupo. Op Club Brugge hoog spelen e durven voetballen, isso é niejk gemakkelen.”

READ  Wordt Remco Evenepoel de eerste Belg in bijna 100 jaar die de Ronde van het Baskenland wint? | Ronde van het Baskenland 2022

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info