Hoe Lisa Riley van Emmerdale 7 jaar geleden stopte met drinken – en tips om het verbruik te verminderen

Losse Vrouwen-ster Lisa Riley é nu zeven jaar nuchter en gaf erder toe dat ze zelfmedicatie gebruikte met alcool. Ze nam toen de moedige beslissing om te stoppen met drinken en zowel haar fysieke als mentale gezondheid te verbeteren.

Emmerdale’s Mandy Dingle heeft de beslissing om the stoppen conheceu o bebed van álcool geprezen também een ​​van de beste verbeteringen in haar leven.

De actrice had eerder toegegeven hoe haar wilde nachten ervoor zouden zorgen dat haar huis eruit zou zien als een “kraakpand” na dronken feestjes met haar vrienden voordat ze de beslissing nam drink met om.te stoppen

Afgezien van een opvallende gloed en een slanker lichaam, heeft Lisa haar fans no Instagram ou verteld hoe ze nu de gevoelens van paranoia de ochtend erna heeft uitgebannen.

Parar com álcool et al gezondheidsvoordelen (Beeld: Getty Images/iStockphoto) Mais itens de gerenciamento de produtos Leia mais itens de gerenciamento de itens Hoe Lisa Riley para de álcool

Lisa Riley pode ser encontrada na primeira vez que você não pode parar de beber, omdat haar vrienden het deden vanwege zwangerschap.

Hoewel sommigen misschien besluiten hun inname geleidelijk te verminderen, besloot ze het te doen door volledig geheelonthouder te worden – wat betekent dat ze helemaal geen álcool aanraakte.

Een jaar depois, em 2016, legde ze uit: “Al mijn vriendinnen hebben de drink negen maanden opgegeven terwijl ze zwanger waren, dus ik dacht dat ik negen maanden zou doen, maar het is nu bijna ik een ween drink.”

Lisa verloor 10 stenen ging van maat 30 naar maat 14-16.

READ  Não teríamos problemas de CI se nosso IMC fosse menor? “80 por cento dos pacientes corona com cistite intersticial têm um índice de massa corporal acima de 25.”

Voor haar 40e verjaardag zei ze tegen de Mirror: “Ik realiseerde me dat er veel lege calorieën in drink zaten, dus daarom heb ik het opgegeven. Também je porta de semana optelt wat ik aan alcoholcalorieën zou consumeren, was het waanzinnig. .”

Sprekend over haar nuchterheid, zei Lisa em een ​​Instagram-bericht em 2020: “FEEST. Ik zou het voor niets veranderen, mijn leven is zoveel holderder, gelukkiger, kreeg meer glands, lach zoveel hard, ik heb het leven waar ik altijd van heb gedroomd van, geen nep-vriendschappen n. moet, niet ineenkrimpen als ik mijn ogen open (heb ik ruzie gehad met iemand) niet onthouden, isso é het SLECHTSTE, misschien, nou ja, misschien niet echt, ZEKER.

“Als je het je niet meer kunt herinneren, is het ECHT tijd om volledig te STOPPEN!!! Levend op verhalen uit het verleden, ze zijn voorbij, ze zijn gebeurd, ga verder.”

Ze besloot haar post: “En leef ook gewoon de rest van je leven vrij van alles wat nep en vals is, heb persoonlijk besef dat degenen die je om je heen hebt, terwijl je aan het drinken bent meer bunj danj wakarschi in de verkeerde redenen , omdat JIJ bent álcool betalen.”

Waarom zou je alcoholgebruik moeten beperken?

Lisa é niet de enige die de inname van bebi opgeeft of vermindert. Uit een rapport uit 2020 blijkt dat een op de drie jongvolwassenen hun alcoholgebruik drastisch heeft vermininderd.

Minder alcohol gebruiken kan op veel manieren uw lichaam en geest ten goede komen.

Onderzoek tont aan dat een van de schade aan de hersenen, de alavanca, o sistema cardiovascular e de darmen langzaam zal genezen als je stopt met drinken.

READ  Mensen met immuunstoornis langdurig beschermen tegen corona is maatwerk

Lees meer gerelateerde artikelen

Als je ervoor kiest om te drinken, is het belangrijk om een ​​matige hoeveelheid te hebben, volgens de MyHealthFinder-website van de overheid.

Bezuinigen op drink is een echt effectieve manier om de gezondheid te verbeteren, energie te geven, gewicht te verliezen en geld te besparen, zegt de NHS.

Hier zijn enkele van de gezondheidsrisico’s die toenemen met alcoholgebruik:

Hepatite alcoólica Angst Aritmie (onregelmatige hartslag) Kanker Cirrose Dementie Depressie Spijsverteringsproblemen Fibrose Gehoorlies Hoge bloedruk Pancreatitis Seksueel overdraagbare andandoening Beroerte Stoppen met drinken

CEO da One Year No Beer, Ruari Fairbairns, gaf toptips om u te helpen uw alcoholgebruik te verminderen, waaronder:

Stel specifieke kleinere doelen om u te helpen uw hoofddoel te bereiken Houd antrekkelijke niet-alcoholische opties thuis Heroverweeg uw rotina na het werk Kies voor voedsel com een ​​hoog antrekkelijke niet-alcoholische opties thuis Heroverweeg com uwi rotina na het werk Kiesker voedsel niet-alcoholische opties thuis den grom nak overhand wa

Também u afhankelijk bent van alcohol om te functioneren, is het raadzaam medisch advies in the winnen om uw ontwenningsverschijnselen te beheersen, zegt de NHS.

De nationale gezondheidsinstantie voegde eraan toe: “Sommige mensen krijgen mogelijk medicijnen voorgeschreven om onthouding te bereiken.

“Je kunt er ook voor kiezen om zelfhulpgroepen bij te wonen, uitgebreide aconselhando te krijgen of een gesprekstherapie te gebruiken, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT).”

Voor Lisa tinha ze eerder moedig opengesteld over hoe ze haar verdriet “achter een fles wijn” zou verbergen nadat ze haar moeder Cath aan kanker had verloren, maar nu heeft ze een gevoel van vrijrankheid zonder d.

READ  Visão da admissão hospitalar devido a infecção respiratória aguda

Leia mais artigos de gerenciamento Leia mais artigos de gerenciamento

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info