Het antwoord op de meestgestelde vraag: hoe plassen rensters tijdens de koers? | Tour de France Femmes

“Ele é al mijn hele carrière de meestgestelde vraag en het is tijd om het eindelijk eens uit te leggen”, zegt ex-renster e jornalista Marijn de Vries op voorzet de Sporza-reporter Maarten Vangramberen.

“Lang werd er gedacht: vrouwen kunnen niet plassen op de fiets. Ze kunnen dat natuurlijk niet vanaf de fiets, zoals de mannen. Maar ze doen het net zoals hen wel in de berm.”

“Er zijn verschillende manieren om het te doen, al vraagt ​​het wel wat voorbereiding. Vaak wordt het ook goed geoorganiseerd in het peloton. Omdat het wat langer duurt dan bij de mannen is hetepsente om om metgro k Dan gros pla je nadien makkelijker” terugkeren no pelotão het.”

“Aan de ene kant heb je de methode waarbij je door je broekspijp heen plast. Kirsten Wild foi daar bijvoorbeeld heel bedreven in. Dat ging supersnel bij haar. Maar veel rensters kunnet dit niet of vinden het vervelend.”

“De anderen moeten wat meer uitspelen en dat start al op de fiets, door de armen uit het truitje te halen. Als ze van hun fiets stappen, doen ze hun broek naar beneden en kunnen ze plassen.”

De Vries merkt nog een ander verschil op met de mannen. “Doorgaans wordter er met het gezicht naar de weg geplast. Als je het andersom doet, zit je namelijk met je blote billen naar de karavaan. Dat is ok niet zo prettig.”

READ  Dois judocas da Flandres Ocidental para o Campeonato Europeu de Judô em Lisboa

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info