Heruitgave de Spelen: Belga Lions valeu a pena no WK 3×3 net no pódio | WK 3×3 basquete

Flashback!

“Alstublift geen heruitgave van de Olympische Spelen”, viel a lezen op de gezichten de onze leões belgas na última metade final eerder op de avond. Em Tokio charmeerden onze 3×3-Belgen ook, maar vielen ze in de laatste fase van het toernooi net van het pódio.

Olhe para Groenplaats mochten de Lions zondagavond een gooi doen brons, o que een mooie bekroning zou zijn para hun prestaties op dit WK 3×3 basketbal.

Deze keer dan bem? “Dit is een te mooi verhaal om niet af te maken”, disse Bryan De Valck nog strijdvaardig para het startschot van de kleine finale.

Voor het startschot weerklonk, stond er in ieder geval al een denkbeeldige 1-0 op het bord no het voordeel van de Belgen. Een van de Fransmannen tinha nog te veel last van een blessure en moest strompelend op de bank postvatten.

Goed begonnen, meio gewonnen?

Niet helemaal, het numerieke voordeel van de Belgen – die wel konden wisselen – foi niet meteen voelbaar. De Lions waren bijna de volledige wedstrijd op achtervolgen aangewezen. Toch sleepte het Belgische kwartet nog ultieme verlengingen uit de brand na een ferme eindsprint.

In the verlengingen werden alle basketbalprincipes en -wetten het raam uitgegooid. Het overlevingsinstinct van beide ploegen kwam naar de voorgrond: knokken!

Benen begonnen te beven, armen te schudden en de hoofden van de spelers te oververhitten. Zo probeerden de Lions té vaak voor een tweepunter te gaan in plaats van rustig op te bouwen naar de korf. Dat brak hen op het einde van de uitputtingsslag zuur op, toen de Fransen na wat geharrewar wél het net deden trillen.

READ  Tourploegen op rapport: wie scoorden de (on)voldoendes in de Ronde van Frankrijk?

Aproveite o clímax para os Leões. Toch zal dit WK 3×3 basquete nog lang een gespreksonderwerp blijven in ons land. Een verdiende troostprijs.

“Ik kan het moeilijk beschrijven: dit was een unieke kans. Het is ontgoocheling en gaat me mijn volledige leven achtervolgen. We waren te zenuwachtig en zochten te veel naar het shot den, ven de verlenod verlench is het extra pijnlijk om er via een “backdoor” uit te gaan.”

“Deze semana foi wel een onwaarschijnlijke gebeurtenis. Als zelfs Jean-Marc Mwema naar ons komt kijken, dan weet je dat je goed bezig bent. Voor ons individueel é o sportief niet afgerond do geond in maar ge land: 3×3 heeft geleefd na Bélgica. “

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info