Hein Vanhaezebrouck sobre toekomst: “Nee, er is nog geen beslissing” | Jupiler Pro League

Nu Gent zeker está em 5 de zege na Europa Play-offs rico em Hein Vanhaezebrouck de blik op volgend seizoen. “Het moet de bedoeling zijn om weer een team te creëren dat nog een stapje hoger kan.” Maar blijft hij treinador van Gent?

Geração AA ver se você quer ver as plaats em Genk, e troostprijs para perder os play-offs dos campeões? “Als we winnen, zijn we altijd blij”, zei Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.

“Nós hebben bewezen dat nós absoluut hoger hadden moeten zitten, maar daar heeft van alles meegespeeld. Nós kunnen de klok niet terugdraaien en ik ben blij dat de groep getoond heeft dat we misschilo patsjen maison de la beste wel de la beste.”

“Na de moeilijke maand januari, waarin we veel spelers misten, hebben we wellicht qua puntentotaal het beste rapport. Op die rara thuisnederlaag tegen genk, onze enige nederlaag in België, en de match tegen Cercle rugered waetge – wearge na hebben we alles gewonnen. “

Het enige dat ons te verwijten valt, é dat we voor de winterstop niet efficiënt genoeg waren.

Hein Vanhaezebrouck

Heeft Vanhaezebrouck een verklaring gevonden para het verschil tussen Gent voor en na de winterstop? “Volgend fim de semana spelen we onze 60e match van het seizoen.”

“Nós wilden absoluut de poules halen na Europa en hebben daarvoor 3 kwalificatierondes gespeeld. Daarna hebben we er alles aan gedaan om die poule te winnen en Europees te overwinteren. Dat hebben we allemaal gedaan.

“We wilden ver gaan in de beker: Standard, Club uitgeschakeld en Anderlecht geklopt. Dan is het logisch dat je voor Nieuwjaar wat punten laat liggen. Het enige dat ons te verwijten valt, is that wetopici voor effgen de winter.”

READ  Radja Nainggolan sobre a imagem negativa: "Eu sou um bad boy? Nem um pouco. Todo mundo bebe muito um copo às vezes, certo?" futebol americano

“Je mag ook niet vergeten dat we dit seizoen 14 punten meer halen dan vorig seizoen, dat is een enorme progressie. Het geluk zat niet aan onze kant, maar toch hebben we geprobeerd om er op all het k niveau male je alleen maar trots zijn .”

“Covid heeft er zwaar ingehakt in Gent, we moesten een put dichten”

Misschien era de kern van Gent niet race genoeg om zo’n druk seizoen op te vangen. “Dat zou kunnen, maar we proberen een aantal zaken recht te trekken. Het is een moeilijke periode geweest. Covid heeft er zwaar ingehakt in Gent, ook op financieel vlak.”

“Qua centen waren het twee heel transferperiodes succesvolle. Ik denk dat we 2 keer een meerwaarde van bijna 20 miljoen euro hebben gerealiseerd, maar dat was nodig om de put the dichten.”

“Isso é spijtig, quero que eu denk dat nós anders altijd nos play-offs dos campeões tinha gezeten. Dan tinha op drie fronten ons doel gehaald, maar nu kwamen nós een puntje tekort.”

Dat onze bedoeling zijn: opnieuw een team creëren dat nog een stapje hoger kan gaan dan dit seizoen.

Hein Vanhaezebrouck

De toekomst van Hein Vanhaezebrouck bij Gent não é altijd onzeker, de coach tekende (nog) niet bij. Você gosta de versterking daarin een rol? “Het financiële niet, maar uiteraard wel wat we gaan doen.”

Het is misschien niet omdat we de vetpotten niet winnen, dat je niets kunt doen. Je kunt op een andere manier proberen iets te realiseren.

“Wat ik dan vraag aan het bestuur? Niets dat ik aan jou zal vertellen. Dat blijft estagiário.” Heeft Vanhaezebrouck dan al een beslissing genoman over een verlengd verblijf bij Gent? “Nee, Anders tinha ik dat ook verteld, er é nog geen beslissing.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info