‘Heardle’ é o novo ‘Wordle’ para os fãs de música

Enkele maanden geleden ontstond de hype rond Wordle. Todas as versões são simples e variantes e não são uma das variantes de palavras populares populares. Het gaat om Hardleeen versie die zich richt op muziekfans.

Nós moeten je waarschijnlijk niet meer uitleggen wat Wordle é. Het spelletje, dat iets wegheeft van het Nederlandse programma Linguagem, houdt nu al enkele maanden de wereld bezig. Ondertussen zijn er al heel wat andere versies van het spel opgedoken. O momento popular de van het é Hardle.

Hardle

Dentro Hardle moet je niet op zoek naar een woord, maar naar een nummer. In de eerste ronde krijg je één seconde van het nummer te horen. Raad je fout of weet je het nog niet dan krijg je in de tweede ronde een extra seconde te horen. No derde ronde krijg je meteen twee extra seconds tot je in the last ronde 16 seconden van het number te horen krijgt.

De nummers die gebruikt worden in Hardle komen uit een verzameling de meest gestreamde nummers van de afgelopen tien jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te fez dat het zou gaan om heel canções obscuras die je niet kent. Net zoals bij Wordle verschijnt er elke dag een nieuwe Hardle die voor iedereen hetzelfde é. Meespelen kan gratis via deze link.

Variações

Naast de algemene Hardle zijn er ook al specifiekere versies van Hardle te vinden. Voorlopig gaat het daarbij enkel om versies rond K-pop. Zo bestaat er een Hardle conheceu enkel K-popnummers en is er ook eentje die het oeuvre van de boyband coreana BTS uitdiept.

READ  Revisão do Nintendo Switch Sports (Switch) – Jurjen Zwiept weer

Bij de BTS-versie é de eerste ronde wel wat anders dan bij de andere versies van Hardle. Daarbij krijg je nog niet meteen het number te horen, maar krijg je een zin uit de lyrics.We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info