Hangt painel de gestolen Rechtvaardige Rechters gewoon tussen Eddy Wally e Stefaan Degand? (Binnenland)

© Pedro Malaise

Ronse/Gent

Kan de zoektocht naar de Rechtvaardige Rechters parar? O melhor dos mestres de obras de Eyck está em Ronse, perto de Eddy Wally e outros de Vlamingen. De het om het echte panel gaat, kan u zelf gaan bekijken…

Peter Malaise e Sander Luyten

Al sinds 1934 zijn professionele speurders en liefhebbers op zoek naar het gestolen deel van Deuses Het Lam. Na al die jaren is er plots een nieuw spoor: het paneel hangt in een verlaten gebouw langs de Elzeelsesteenweg in Ronse. Ele é afgeschermd met een politielint.

LEI OK. Você sabe o que há de novo em Rechtvaardige Rechters? Het verhaal achter een van de grootste mistérios uit de Belgische geschiedenis

Voor u in dewaen springt, het gaat helaas maar om een ​​afbeelding van het panelel, maar wel een zeer geslaagde. Dat de muurschildering tussen afbeeldingen van bekende Vlamingen als Wim Willaert, Eddy Wally e Stefaan Degand hangt, verraadt ook dat het niet or het original gaat.

De gedoogplek para graffiti gaan binnenkort tegen de vlakte. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden tijdens het fim de semana gaan kijken. Mais informações via www.blacklabelarts.com.

De Rechtvaardige Rechters

De Rechtvaardige Rechters © Pedro Malaise

Eddy Wally

Eddy Wally © Pedro Malaise

Stefan Degand

Stefan Degand © Pedro Malaise

Wim Willaert

Wim Willaert © Pedro Malaise

READ  Reggie fala sobre o fim do casamento: 'Eu gostava muito de música'

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info