Grote zorgen om Elton John: como ele conheceu zijn gezondheid gesteld? | Showbizz

showbizzEr rijzen grote zorgen rond Elton John (75). De Britse zanger chegou em línguas op een Duitse luchthaven em een ​​rolstoel. En hoewel hij schitterde em een ​​Gucci-pak, vonden heel wat fans dat hij er maar fragiel uitzag.

Waarom Elton John een rolstoel nodig heeft, é nog niet geweten. Maar het lijkt erop dat de zanger opnieuw gezondheidsproblemen heeft. Eerder stelde hij het Europese del van zijn afscheidstour ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’ em sua porta e coronabesmetting e een heupoperatie. Dat roept de vraag op of hij de tour in 2023 — z’n allerlaatste — wel zonder kleerscheuren zal halen.

Ele é niet de eerste keer dat Elton em een ​​rolstoel belandt. Em 2019, rekende hij er ook al eens op door een verstuikte enkel. De voorbije jaren mais hij steeds meer afrekenen met gezondheidskwaaltjes. Zo kreeg hij em 2017 de vreselijke diagnostic van prostaatkanker. Hij koos para een operatie in plaats van een chemokuur. Die operatie verliep niet vlekkeloos, integendeel. Elton kreeg te fez conhecer een levensgevaarlijke infectie. Gelukkig werd hij op tijd behandeld, anders was de zanger waarschijnlijk niet meer ons. “Ik was 24 uur verwijderd van de dood”, schreef hij in zijn biografia.

Em 2021, sloeg het noodlot opnieuw toe toen hij positief testte op corona. Gelukkig foi hij volledig gevaccineerd en had hij naar eigen zeggen enkel milde sintoma. Een tijdje daarna mais hij zijn tour noodgedwongen uitstellen tot 2023. Na een pijnlijke val tinha hij namelijk constante pijn aan zijn heup. Een heupoperatie foi dan ook onvermijdelijk.

READ  Camille Dhont niet opgezet met recensie na 'Liefde voor muziek': “Nodeloos kwetsen in een van mijn gelukkigste momenten”

Elton John foi para o dia 27 de maio e para o dia 28 de maio de 2023 parado no Sportpaleis.

LEES OK:

Elton John pakt optredens afscheidstournee weer op

Concerto de Elton John bedankt bijzondere familie tijdens: “Zonder jullie was ik nu dood geweest”

De pieken en dalen uit het amoureuze parcours van Elton John: “Jarenlang heb ik in een leugen geleefd” (+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info