Google legt Chrome-gebruikers meer uit sobre privacidade

O Google usa os dispositivos de privacidade para acessar as mensagens do Chrome, permitindo que você aprenda sobre a privacidade do navegador. De gids leidt mensen door het process om de privacidade-instellingen van de browser aan te passen legt daarbij ook uit welke gevolgen bepaalde keuzes hebben.

Privacygids Chrome

Zo neemt de gids je mee in hoe je cookie-instellingen kunt aanpassen, hoe Safe Browsing werkt, hoe je zoekopdrachten verbetert en hoe de synchronisatie van geschiedenis werkt. Het helpt uiteindelijk je ervaring met de navegador Chrome te verbeteren, terwijl het de bedoeling é dat gebruikers ook meer eigenaarschap nemen over hun privacy.

Veel internetsurfers hebben wel een idee van wat een bepaalde instelling betekent, maar tegelijkertijd weten ze niet altijd van de hoed en de rand. Google probeert met de gids te zorgen dat mensen beter geïnformeerd worden over wat bepaalde instellingen inhouden en wat de gevolgen zijn. Hierdoor maak je een weloverwogen keuze en weet je precies wat je na het aanpassen van the opties kunt verwachten van die surf-ervaring.

Lee ok