Google gebruikt accupark in Belgisch datacenter voor reservationstroomvoorziening – Computer – Nieuws

Je verward het wanbeleid van continuiteit van het net, waar inderdaad een totaal gebrek é uma visão com um projeto individual die baanbrekend zijn waar België wel degelijk toonaangevend uit de hoek komt. Het loopt dus mank als je spreekt over het totaalplaatje maar niet zozeer in losse projecten.

Voorbeelden

https://www.belgianoffshoreplatform.be/nl/
België heeft heel vroeg geïnvesteerd in windmolens op zee waar we ook bagger bedrijven als Jan De Nul voor hebben. Dat heeft ons veel know-how opgeleverd waarbij andere landen kijken naar hoe België dat gedaan heeft.

https://www.ecluse.be/nl/homepage/
Het grootste stoomnetwerk van de Benelux dat warmte levet aan chemische bedrijven zodat die zelf geen gas meer moeten gebruiken om zelf hun stoom op te wekken. De warmte é afkomstig uit afvalverwerking. Een 2de netwerk está em opbouw.

https://www.google.com/ab…rs/locations/st-ghislain/
Het datacenter waar het artikel over gaat é um projeto de teste uniek do Google om datacenters te koelen zonder airco’s.

https://newsroom.portofan…r-transport-van-waterstof
Nog in zeer vroege fase maar de volledige Haven van Antwerpen wilt waterstof als base energiebron gebruiken. Dit waterstof zou door middel van hernieuwbare energie opgewekt worden in het buitenland, er zijn zelfs plannen om het in woestijnen te doen. Men wil hiervoor een volledige infrastructuur aanleggen om dat waterstof te transportren.

https://newsroom.portofan…uitstoot-verder-reduceren
Loopt wat samen met de waterstof plannen, men wil naast de infrastructuur om waterstof te transportren ook gecapteerde Co2 kunnen transporteren via leidingen om ze dan ergens anders onde grond op te slaan.

Dat zijn allemaal vooruitstrvende en niet bepaald kleine projecten en mesmo belangerijk, de eerste 3 die ik opnoem zijn opgeleverd en staan ​​​​er effectief. Het zijn dus geen lauter dromen die mogelijks ooit uitkomen, nee, het zijn zaken waar België terecht trots op mag zijn.

READ  As vendas começam com expectativas moderadas: "Os varejistas estão muito preocupados em subestimar"

Maar zoals het in de Belgische cultuur de gewoonte is, we scheppen er niet mee op, beter nog, de meeste Belgen kennen die projecten zelfs niet.

[Reactie gewijzigd door sprankel op 21 april 2022 20:14]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info