“Godzijdank dat Meghan niet komt”: nova biografia abaixo do “explosieve” sobre Meghan Markle en de Queen

© ISOPIX

De Queen foi opgelucht de Meghan Markle niet naar de begrafenis van haar echtgenoot kwam. E Meghan zelf foi dan weer furieus toen haar relatie com os príncipes Harry durante a viagem bleek. E uma nova biografia não foi “explosiva” ao longo de sua história de Britse koningshuis doet daveren.

Tony Blair, Richard Branson, os príncipes Charles, Bernie Ecllestone, Boris Johnson: eles foram chamados por Tom Bowers para voar na porta do mangel heeft gehaald. De auteur is een onderzoeksjournalist die gespecialiseerd is in ongeautoriseerde biografieën. En nu is het de beurt aan Meghan Markle. In The Times en The Sun staan ​​Voorpublicatis te lezen die een inkijk geven in water zich achter de schermen heeft afgebeeld. Bowers zelf belooft dat er nog “explosieve” onthullingen zullen volgen, en verwacht zich naar eigen zeggen aan een rechtszaak -niet zijn eerste.

Wild van Harry

Agora você vai começar a se relacionar com Harry e Meghan com ela. Meghan Markle teve em 2017 uma entrevista-aanvraag gekregen para o número de setembro da Vanity Fair. Ze estava “em êxtase” dat ze na jaren aan de weg timmeren als actrice eindelijk aandacht kreeg. Maar die extase gleed al snel af in teleurstelling toen de cover binnenkwam. Harry tinha gevraagd om niets te zeggen sobre hun ontluikende relatie. Maar toen de entrevistador er een vraag over stelde -naar eigen zeggen zonder dat hij verwachtte dat ze zou antiworden- bevestigde Meghan dat ze een koppel waren. “Nós temos certeza.” Dat vertaalde zich in een artikel com o kop “Wild about Harry”. Selvagem de Harry.

No Palácio de Buckingham waren ze er minder van selvagem. Meghan belde nog em paniek naar haar PR-team. “Hysterisch beschreef ze de boosheid van de koninklijke familie”, escrito Bowers. En ze begreep maar niet waarom de focus van het artikel niet lag op haar ativismo en liefdadigheidswerk.

Dag van rouw overschaduwd

Mais um fragmento gaat dan weer over de opluchting van de Britse koningin toen bleek dat Meghan não tem nenhum begrafenis van prins Philip zou komen. “Godzijdank dat Meghan niet komt”, zou ze op de ochtend van de eredienst hebben gezegd. Achter gesloten, maar luid genoeg dat haar medewerkers het konden horen. De begrafenis foi o mais velho dat Harry zijn família terugzag na entrevista controversa com Oprah Winfrey. Hij vloog over vanuit de VS, maar Meghan foi toen zeven maanden zwanger. Artsen vonden het geen goed idee dat ze zelf ook zo’n lange vlucht nam.

Naar verluidt sprak de koningin bem niet vanuit een personsoonlijk conflito conheceu Meghan. Ze era vooral blij dat de dag van rouw niet overschaduwd zou worden door al de heisa en het drama van het koppel de maanden voordien.

READ  Tom de "Farmer Looking for a Wife" tornou-se pai novamente e compartilha uma foto de família super fofa

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info