Gloria Monserez: “Ja, ik heb de liefde van mijn leven ontmoet. Als ik de rest van mijn leven kan doorbrengen met dit lief, is het perfect”

Gloria Monserez (21), momenteel te zien em ‘Hotel römantiek’ op Eén, não é solteira. Dat vertelt ze vandaag in Humo. “Als ik de rest van mijn leven kan doorbrengen met mijn lief, zal het voor mij perfect zijn.” E eu não tenho nenhuma relação com o Ketnetwrapster, mas também com o ator Aaron Blommaert (20).

Wout Desmytere

“Eigenlijk tinha ik me voorgenomen om in geen enkel entrevista te zeggen of ik een relatie heb”, começou Monserez. “Maar kom, het doet me te veel deugd om dit nu toch te kunnen zeggen, om het te vieren en van de daken te schreeuwen. Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet. Ik hoor mensen al afkomen: ‘De liefde van je leven? Jij bent 21, hoe kun je dat nu zeggen?’ Maar dat maakt me niet uit. Nu, op dit moment, in mijn buik en in mijn hele lijf, voelt dat voor mij alleen maar zó aan. Als ik de rest van mijn leven kan doorbrengen met dit lief, met deze geweldige persoon, zal het voor mij perfect zijn.”

Wie de liefde van haar leven precies is, vertelt de Ketnetwrapster com Lummense raízes não. Wel wordt er all manandenlang gespeculeerd over een vermeende relatie with Aaron Blommaert, nada er começar dit jaar foto’s opdoken van een gezamenlijk kerstfeestje. Beiden willen het nieuws echter niet bevestigen, maar ook niet ontkennen.

READ  Danira Boukhriss Terkessidis apresenta o komende dubbeleditie van de MIA's | Muziek

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info