Gilles Magnus pakt zege in Wereldbeker for toerwagens: “In mijn laatste kwalificatie zette ik de ronde van mijn leven neer” | Autosport

automobilismoGilles Magnus escritura tijdens de Spaanse manche van het FIA WTCR-kampioenschap een uitstekende zaak. O circuito de Aragão está em alta posição de pole position, snelste wedstrijdronde e zege in de eerste race. Em de tweede race vertrok hij als tiende, maar ook daar wist onze landgenoot wat punten te sprokkelen. Dat Levert hem ook de tweede plaats in de tussenstand op for hij volgend week richting Portugal trekt.

Gilles Magnus teve todos os voos de controle de Aragão com Audi RS 3 LMS com a equipe Comtoyou liggen zou liggen. Vanaf de kwalificats werd dat vermoeden bevestigd.

“Na Q1 stond ik helemaal bovenaan”, stelt de rijder no kleuren van het RACB National Team. “Op de 5.345 km de distância do Circuito Motorland da Audi het uitstekend. Dat werd ook bevestigd door mijn tweede tijd in Q2, maar vooral in Q3, het último kwalificatiegedeelte dat de startgrid vastlegt. Daar zette ik de ronde van mijn leven neer. Eu estou começando, mas não tenho nada a ver com a segunda vez que você vai ver a posição da pole positie te veroveren.”

Winst em Espanha

Ook in de eerste race heerste er een totale symbiose tussen Gilles Magnus en de Audi. “Ik geef toe dat ik niet de beste start had”, stelde de Belg na afloop. “Rob Huff kon daarvan gebruik me fez zestien ronden lang onder druk te zetten. De hitte in de cockpit was enorm, maar ondanks de ruime ervaring van mijn directe tegenstander wist ik hem achter mij te houden.”

READ  Sport Kort: Benfica mais forte aposta em aanloop no regresso do CL a Amesterdão, Atlético vence bem | Esporte

Gilles Magnus ging dus als eerste over de finishlijn van de eerste race, en zette bovendien de snelste wedstrijdronde neer.

Op weg naar de tiende startplaats para tweede race kreeg Gilles Magnus echter te fez com pechduivel. “Ik verloor het linkerachterwiel tijdens de installatieronde, wat ervoor zorgde dat de laatste voorbereidingen for start niet verliepen zoals gepland. Ik mais starten conheceu koude achterbanden e kreeg ook conheceu remproblemen te maken. Jammer, quero ik denk dat ik enkele plaatsen tinha kunnen winnen. Maar ik wil niet klagen. Door als tiende aan te tikken, wist ik opnieuw wat punten te scoren. Foi um fim de semana de vruchtbaar. Nu sta ik ook tweede in het kampioenschap. Semana Volgende em Portugal moet ik deze positie weten te verdedigen, maar ik wil er eerst nog een paar dagen van genieten.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info