Gilles De Coster sobre a saída onverwachte em ‘De Mol’: “Wij waren echt bezorgd, want het ging niet goed met Philippe” | televisão

televisãoZondagavond dropte Philippe een bommetje em ‘De Mol’. De kinesist gaf toe dat hij de saboteur van het spel was, maar vertelde dat hij de druk niet meer aankon. Daarom koos hij ervoor om het spel vroegtijdig te verlaten. O apresentador Gilles De Coster reagiu com Qmusic em sua beslissing. “Mijn eerste reactie was niet: ‘help, dit is een ramp voor het programma'”. Wij waren echt bezorgd om Philippe, omdat het gewoon niet go ging met hem.”


BD


Última atualização:
13:43

Philippe Piselde conheceu Het Gevoel dat Hij niet Goed Bezig era também mol. Volgens Gilles é o que há de mais novo no mundo. “Ik zie dat eigenlijk bij elke mol waarmee ik heb samengewerkt. Maar Philippe foi ervan overtuigd dat hij het niet goed deed, en we kregen dat niet uit zijn hoofd. Dan moet je beseffen dat we in een spel zitten en dat de gezondheid van die man belangrijker is. Wij waren heel tevreden sobre wat hij deed, maar Philippe zelf was niet gelukkig.

De mol zijn em ‘De Mol’ é volgens Gilles de mooiste rol die er is. Toch é het zwaar om 24/7 een rol te moeten spelen e niet vrijuit te kunnen praten. “Buiten die tien minuutjes’ avonds met de productie, praat je eigenlijk met niemand over je rol als mol. Dus je zit vast met je eigen gedachten voor drie weken.” Philippe wordt tot vandaag nog begeleid. “Hij kan altijd bij ons team terecht voor hulp.”

READ  Waarom 'Ozark' de melhor Netflix-reeks ooit é

Zondagavond werd er ook een nieuwe mol gekozen. Foi um cenário de produção de vooraf geen rekening mee had gehouden. “Nós hebben gewoon samengezeten met alle kandidaten, zoals getoond werd op televisie, om hen te ondervragen. Daarna hebben, conhecemos o productie bestlist wie we als nieuwe mol willen.” Philippe não é o único de hoogte van wie de nieuwe mol is. “Hij weet enkel nog welke opdrachten er volgen, want die waren al voorbereid. Maar voor de rest is hij niet op de hoogte.”

Fotonotícias

© Photonews

LEES OK:

Primeur in de geschiedenis van ‘De Mol’: sabotador geeft halfweg op. “Gevochten tot de laatste snik. Maar het vat foi volledig af” (+)

Ongezien em ‘De Mol’: sabotador stapt zelf uit de wedstrijd

Bekijk agora o volledige gesprek de Qmusic com Gilles De Coster

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info