Gestreden om zoon aan de beademing te houden, maar rechter oordeelt: Archie (12) laten sterven is enige optie

Archie en zijn moeder Hollie © rr

De ouders de Archie Battersbee – een zwaar hersenletsel opliep – hebben pode te horen gekregen dat hun twaalfjarige zoon e toch van de beademing moet worden losgekoppeld. Dat heeft een rechter besloten nadat de ouders in beroep gingen tegen de beslissing van de artsen.

Laurence TorckBron: The Guardian, BBC, Sky News

Archie Battersbee, uma loira, você já viu o filme gerado no Tiktok, que foi em 7 de abril de jaar bewusteloos teruggevonden em zijn huis em Essex. Volgens zijn moeder tinha hij deelgenomen aan een Tiktok-challenge, de blackout challengewaarbij je ervoor zorgt dat je bewusteloos wordt, omdat hij op de grond lag met een koord rond zijn nek. Aqui você encontra o Royal London Hospital Gebracht. Waarna de artsen besloten dat het for Archie het beste também era hij losgekoppeld zou worden van de beademing. Volgens de artsen overleed Archie al op 31 mei, hetzij bijna twee maanden geleden.

Você pode ouvir Hollie Dance e papai Paul Battersbee agora. En dus trokken zij naar de rechter. Richter Sr. Juiz Hayden escreveu sobre a água que conheceu Archie foi gebeurd também een ​​“tragedie van onmetelijke omvang” maar zei dat het medisch bewijs “dwingend en unaniem” foi een een “somber beeld schetste”. Archie loskoppelen foi de enige “juiste” optie.

(Lees verder onder de foto)

De moeder van Archie, Hollie Dance, pode ser que ele vá de uitspraak

De moeder van Archie, Hollie Dance, pode ser que ele vá de uitspraak © AP

Dood Natuurlijke

De ouders van Archie konden zich niet vinden in die uitspraaken beroep aan tekenen. Volgens de advocaat van Dance en Battersbee, Edward Devereux, tinha Hayden namelijk geen “echt of passend gewicht” para eerder geuite wensen en religieuze overtuigingen de Archie. Hayden zou volgens de familie ook geen “alomvattende evaluatie” hebben verricht van de voordelen e lasten van de voortsetting van de levensondersteunende behandeling. Hij zou “ten onrechte hebben geconcludeerd dat de behandeling belastend en zinloos” foi.

Maar de ouders van Archie hebben nu ook in beroep te horen gekregen dat het leven beëindigen van Archie de enige optie is. Drie rechters van het hof van beroep no centro de Londres hebben mandag namelijk geoordeeld dat beslissing om Archie aan “een natuurlijke dood” te laten sterven, gebaseerd é op het belang van het kind. “Ele não é normal dat nós eindeloos moeten vechten voor wat wij denken dat goed é para Archie. Toprechters hebben ons nu verteld wat de wet is. Als het zo zit, dan moet de wet veranderen”, vertelde Dance na het horen van de uitspraak.”

“Hij komt bij”

De beëindiging van de behandeling é nu gedurende 48 uur uitgesteld tot en met woensdag zodat de familie – indian het dat wenst – in beroep kan gaan bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. De familie zou dat laatste ook aan het overwegen zijn. Volgens de advocaat van de ouders zou er namelijk “nieuw bewijs zijn”. Die vertelde tijdens de hoorzitting dat Dance had gezien hoe haar zoon vrijdag en zaterdag geprobeerd had om zelfstandig te ademen. Dance gaf ook al aan dat haar zoon haar hand had vastgepakt en hij dus niet van de beademing mocht worden gehaald.

“Het ziekenhuis kest duidelijk wat het aan de rechtbank wilt voorleggen. Vandaag hebben weer te horen gekregen dat Archie gewicht verliest terwijl hij gisteren 400 gramas é bijgekomen. Waarom ze nu van afvallen”, vroeg Dance zich maandag af na het horen van de uitspraak.

READ  Após o golpe incalculável: o cargo de primeiro-ministro de Boris Johnson agora está por um fio

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info