Gerucht: bestuur van Twitter irá overnamebod van Musk afwijzen – IT Pro – Nieuws

Ik kan natuurlijk niet LETTERLIJK zeggen dat ik de man ken, maar ik ken wel en ik heb ook wel gewerkt met mensen met soortgelijke stoornissen. Musk saiu da síndrome de Asperger, een vorm van autismo, en dat maakt soms dat hele “hoe zou je op een sociale manier met mensen om moeten gaan” niet helemaal gaat zoals bij doornee mensen. sobrecarregar als een eikel, niet zo zeer dat hij er daadwerkelijk eentje is.

Daarnaast is de man, mede juist door die aandoening, ook nog behoorlijk begaafd en al is het woord visionair misschien iets te veel van het goede, hij is in ieder geval well alt doorijd bezig met het daadwerkelijk door willen agrenjntogen en hij daar ook vaak in , dus vanuit mijn eigen perspectief als commercieel ingericht persoon (gerente de vendas e marketing) vind ik dat allemaal best wel bewonderenswaardig, of op zijn minst iets dat respect afdwingt. Daar hoef je naar mijn mening ook niet per sé een fan voor te zijn; een objectief iemand kan ook een concorrente of iemand die hij niet bepaald mag op de juiste waarde schatten.

En het schijnt overigens dat juist door zijn aandoening hij sowieso veel meer out of the box denkt, dus in die zin helpt hem ook nog.

Maar ja, zakenmensen op zich zijn al redelijk hard of kort door de bocht, of dat moeten ze in ieder geval wel vaak zijn, en de combinatie met zijn stoornis maakt hoe hij overkomt op wellich sommigen ik er entrevistas em dergelijke toch meestal wèl weer sympathiek supercomuns.

READ  Correção: Bel20 inicia a semana de handels na porta da rood dreiging Russische inval

TL;DR

Lang verhaal kort: misschien moet hij eens iemand in dienst nemen die zijn publieke imago wat bij kan schaven, zodat hij minder als een eikel overkomt… ;)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info