Gert Verhulst na “uit de hand gelopen wake-discussie” em ‘De tafel van vier’: “We hebben mensen gekwetst, en dat spijt ons”

De Marc-Marie Huijbregts de eerste aflevering van ‘De tafel van vier’ gezien heeft, vraagt ​​​​Gert Verhulst dinsdagavond aan de hoofdgast van de talkshow. “Jawel, ik heb gisteren gekeken”, luidt het antwoord. Maar hij wil liever zelf ainda weten van Verhulst hoe het ging. Ele é de aanzet tot desculpas para enxada de acordou-discussie verliep.

Aan tafel bij Gert Verhulst werd maandagavond een debate sobre acordou gevoerd. Alleen viel daarbij enkele keren het n-woord en fietsten de vragen in het debat om de kern heen. Wat volgde, foi vooral een stroom aan kritiek. En dat is ook Huijbregts niet ontgaan.

LEI OK.‘De tafel van vier’ era racista? Tafelgast Raf Njotea: “Discussie mag gevoerd worden, alleen jammer dat het n-woord zo vaak viel”

“Ik vond het wel jammer dat ik er gisteren niet was”, zegt hij. “Acordei foi um pouco melhor woord, net zoals ‘politiek correct’, maar ik vind dat best goede worden. Ik vind het fijn om over dingen na te denken. Ik was er gisteren graag bij geweest om te zeggen: jij hebt een probleem met een woord, maar eigenlijk hebben we er geen boodschap aan dat jij het allemaal moeilijk vindt. Jij bent een witte homem hetero. Die moet niet weg, nee. Je bent er zelf een groot voorbeeld van die witte hetero man, maar je moet je wel realiseren dat als jij iets niet racistisch vindt, dat dat er eigenlijk niet toe doet. Raf (Njotea, die als expert te gast was in het debat, red.) tinha wat mij betreft nog iets sterker tegen jou mogen zijn.”

READ  Jaimie Vaes reagiu ao seu primeiro oficial de prisão Lil Kleine: “Ik heb enorm veel liefdesverdriet” | Showbizz

Het komt duidelijk binnen bij Verhulst, aan wie ook de talloze reacties niet voorbij gegaan zijn. “Als we mensen gekwetst hebben gisteren, dat was het laatste wat we wilden”, zegt bij aanvang van de talkshow. “Isso é niet de bedoeling van het programma, en dat hebben we toch gedaan. Want er kwamen heel veel reacties binnen. Dus als we u gekwetst hebben, dat spijt ons.”

(ead)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info