“Geen andere optie dan de noodrem”: waarom het proces over Sanda Dia stilligt

O que é een “herkwalificatie?

Een kwalificatie é een omschrijving van mogelijk strafbare feiten. De rechter zei dat ze van het “toedienen van stoffen met de dood tot gevolg” misschien “opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg” wil maken. Die eerste aanklacht (de “kwalificatie”) draait louter om het toedienen van de uiteindelijk dodelijke vissaus, maar de rechter merkte op dat er ook andere dingen zijn gebeurd zoals het gooien van emmers water Volgens sommige advogado é het een “ruimer vangnet” om de Reuzegommers makkelijker te veroordelen. Iedereen heeft wel eens een emmer gegooid, zou de redenering zijn, terwijl het bij de vissaus moeilijker é aan te tonen wie die precies heeft toegediend de een order heeft gegeven om ervan te drinken.

Beklaagden staan ​​​​altijd terecht para bepaalde feiten, ele é de aanklager die in het wetboek op zoek gaat naar een zo passend mogelijke aanklacht. Die is altijd voorlopig, een rechter kan die aanpassen, maar moet het wel altijd eerst in debate Brengen zodat de beklaagden zich ook tegen die mogelijk nieuwe aanklacht kunnen verdedigen. De rechter kan beklaagden niet plots voor andere of meer feiten veroordelen, maar kan er ween andere juridische omschrijving of “kwalificatie” aan geven in een uiteindelijk vonnis.

De feitendiscussie hangt op verschillende manieren samen met de mogelijke herkwalificatie. “Slagen en verwondingen” é een pior begrip dan “de stoffen” (wat sowieso enkel over de vissaus op 5 dezember in Vorselaar gaat). Als er bijvoorbeeld meer doopdagen ter beoordeling voorliggen, zouden er ook meer feiten bij komen die volgens een rechter mogelijk onder de noemer van “slagen en verwondingen” kunnen vallen.

READ  Hoe Ajax een loopje neemt met de coronarichtlijnen | votação holandesa

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info