Gaat Trump dez onder zoals Al Capone? En waar staat Poetins oorlog?

De voormalige Amerikaanse presidente blijft het (wereld)nieuws beheersen. De huiszoeking em zijn buitenverblijf na Flórida é du jamais vu em de geschiedenis van de Verenigde Staten. A interceptação ziet gelijkenissen tussen het lot van de beruchte maffialeider Al Capone in de jaren 20: “Al Capones moorddadige gangsterpraktijken in Chicago werden niet gestopt door een onderzoek naar de moorden die hij liet plegen of naar de rivier rum dieens hij gle gle kochitijar federaal onderzoek naar het niet betalen van inkomstenbelasting op al zijn ilegale winsten.” Ele é lang niet zeker of Trump zal worden verontrust door de hoorzittingen naar aanleiding van de bestorming van het Capitool em 6 de janeiro de 2021, mais tarde onderzoek van de FBI naar het verduisteren van officiële documenten zou hem fata wel kueens word

A conversa roupa legt waarom het zo uitzonderlijk é dat de FBI die huiszoekingen liet uitvoeren en Mãe Jones brengt een onthutsend verhaal mais de kritiek van veel radicale Republikeinen op het Amerikaanse leger. Zij nemen het de legertop kwalijk dat er hulp geboden werd aan Trump toen hij zijn ‘staatsgreep’ wilde uitvoeren no dia de 6 de janeiro. De relaties tussen het leger en de Republikeinen zijn hoe dan ook op een dieptepunt beland.

De oorlog van Poetin: de tussenstand*

Siga o dinheiro maakt de tussenstand op van de oorlog em Oekraïne. “De oorlog van Poetin loopt uit op een militair-economische uitputtingsslag com Oekraïne”. De vraag é wie het eerst breekt. Het Westen houdt Oekraïne em leven e maakt Rusland klein porta sancties. Doorslaggevende hulp blijft echter achterwege, en het is allerminst zeker hoe lang die hulp nog blijft komen.”

READ  A zona do euro está procurando uma saída para o atoleiro da dívida. Opção de alívio da dívida?

*Dit artikel is slechts tot 14/8, 0u30 free beschikbaar.

Vier van Europa’s grootste verzekeringsmaatschappijen Producerden in 2021 via hun investeringen meer of evenveel CO2 dan landen als Schotland, Portugal of Zwitserland, zo blijkt uit een analyze van O furão. Het Duitse Allianz, het Franse AXA e CNP Assurances en het Italiano Generali zorgden ervoor dat vorig jaar het equivalente de dez minste 40,2 miljoen ton CO2 na atmosfera terechtkwam.

De aanhoudende politieke crise na Itália zorgde ervoor dat de kiezers vervroegd naar de stembus moeten. Extreemrechts lijkt de overwinning van deze aankomende algemene verkiezingen al op zak te hebben. Wie letterlijk staat te springen voor de ankomende verkiezingen é Giorgia Meloni, de 45 jarige charismatische partijleider van de extreemrechtse Fratelli d’Italia (FDI). carregadores Geeft tekst en uitleg.

Estado de Frankrijk na marca. En terwijl duizenden Fransen worden geëvacueerd, anderen verstoken blijven van drinkwater of zelfs sterven op het werk wegens de hitte, reizen de ultrarijken in privéjets, genieten zij van vrijstellingen om golf te vergaren foen spelen. Mediapart spreekt van een “secessionisme van de rijken” dat door de Franse regering wordt gedoogd omdat ze de klimaatstatus-quo zou bestendigen. De CO2-uitstoot van de 1% rijkste Fransen ligt acht keer hoger dan van de 50% armsten.

Economen breken zich vandaag het hoofd hoe het mogelijk é dat de inflatie zo snel toeneemt terwijl de werkloosheid in de meeste landen (soms zelfs spectaculair) blijft dalen. Mediapart probeert dit verschijnsel te verklaren em een ​​tweedelige reeks. De eerste aflevering kunt u hier lezen. Tipje van de sluier: heeft iets met onze traag stijgende lonen te maken. “Een verstrakking van het monetaire beleid dreigt de werkloosheid en de recessie te doen terugkeren en de werknemers dubbel te doen betalen.”

READ  A sociedade está em crise por causa de nosso mundo interior. Mas como você escala a escada emocional na Holanda? | coluna

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info