“Ga met vermoeden van apenpokken naar spoeddienst, niet naar huisarts” | Apenpoken

Lees al het nieuws sobre o apenpokkenvirus em dit dossiê.

Om te teste no apenpokkenvirus zijn de juiste wissers nodig en é um universo transportmethode nodig om die wissers nat naar het laboratorium te kunnen brengen. “Wanneer dat niet gebeurt, dan krijg je slechte kwaliteit van de afnames en kan je die testen bijna niet uitvoeren”, legt Van Ranst uit. Dat material é voorhanden op de verschillende spoeddiensten in ons land, maar niet in de meeste huisartsenpraktijken. “Op dit moment denk ik niet dat onze spoeddiensten ook maar enigszins overspoeld worden, dus die testcapaciteit moet niet uitgebreid worden”, clique aqui.

Hoe snel het virus zich de komende tijd zal verspreiden, hangt af van verschillende factoren. “Een stijging ga je altijd hebben. De vraag é alleen of die stijging lineair zal zijn, de dat die exponentieel zal zijn”, aldus Van Ranst. seksueel overgedragen wordt, isso era voordien nooit zo. Nós verwachten dan ook dat het virus zich ook op andere manieren zal kunnen verspreiden, bijvoorbeeld door nauw huid-op-fduid huid contact prej.”

Het pokkenvirus wordt al lang bestudeerd, en het é nooit deftig onderzocht de het virus ook verspreid kan worden via kleine speekseldruppeltjes. “Nós sempre abrimos blik houden e dat ook onderzoeken”, Vindt Van Ranst.

O momento certo é que não é aan de orde om een ​​​​grootschalige vaccinatiecampagne te beginnen. “Dat is nu totaal niet aan de orde”, besluit de viroloog.

READ  Deze weinig bekende vitamine beschermt mogelijk tegen dementie – Wel.nl

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info