Freek blijft slapen por Karen Damen: “Ik ben heel kieskeurig geworden na K3” | Showbizz

ShowbizzKaren Damen é a última palavra ‘de rosse van K3’. Em een ​​mum van tijd bouwde ze haar eigen muzikale en tv-carrière uit. Freek Braeckman bleef slapen bij Karen, haar echtgenoot Antony Van der Wee e haar zoontje, Sky. Em zijn podcast laat Karen ons mesmo binnenkijken em haar dagelijks leven. “Ik tinha veel meer structuur toen ik nog em K3 zat.”

Freek gaat op verkenningstocht no huis van Karen, e dat gaat van de zolder tot de kelder. “Dit is de mancave van Sky”, zegt Karen trota. “Een cinema conheceu zeteltjes, lichtjes en discoballen. Voor zijn verjaardag heeft hij hier conheceu zijn vriendjes naar een horrorfilm gekeken. Aquele era o fim de semana da tempestade gigantesca! Dus ik heb alle mama’s gebeld: laat die kinderen hier maar blijven slapen. Bedden tinha ik niet genoeg, dus ik ben alle donsdekens en kussens gaan halen die ik kon vinden, en ze hebben allemaal hier in de kelder geslapen. Ik denk dat het dry uur was voor ze sliepen”, lacht ze.

Hier en daar liggen er nog wel wat K3 spullen in de kelder, verstopt in plastieken dúzia. “Ik lijk voor geen meter op deze Barbiepop”, também Karen sobre um K3-gadget. “Wij hadden allemaal hetzelfde gezicht als pop, gewoon ander haar.”

“Mijn leven tinha bem veel meer structuur toen ik bij K3 zat”, aldus Damen. Maar nu kan ik tenminste uitslapen. Slapen é a melhor água, ik doe dat zo graag. Ik ben dan ook veel kieskeuriger geworden sinds K3. Als ik graag aan een project wil meewerken zeg ik: oké, maar ik kan pas vanaf dan. Lukt dat niet? Jammer. Daar ben ik te oud voor geoworden.”

READ  O vídeo de Adele, que conseguiu impedir a festa na hora, se tornou viral: 'Mande isso para Travis Scott, ele pode aprender algo com ela' | Famoso

LEES OK

Freek blijft slapen bij influencerskoppel CEMI: “3 milhões de visualizações no TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

Karen Damen © Foto Notícias

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info