Franky Van der Elst é o Club Brugge e o problema: “Er is geen structuur” | Jupiler Pro League

Quer saber mais sobre o Club Brugge? Ook onder Alfred Schreuder lijkt de blauw-zwarte machine niet meteen aan te slaan. Tegen Union slaagde de landsskampioen er nooit in om echt een vuist te maken. “De stabiliteit en creativiteit zijn een problem”, zag analista Franky Van der Elst.

Amper éen schot op doel. Em een ​​wedstrijd die eigenlijk moest gewonnen worden, slaagde Club Brugge er niet in om zijn wil op te leggen aan Union.

“Ze hebben mij echt ontgoocheld”, por Franky Van der Elst, para Eleven Sports aanwezig também co-comentarista.

“Wat precies? Het voetbal in het algemeen – ik zie daar geen lijn in zitten. Ze spelen met een hoop mensen in het centrum en doen veel positiewissels, maar het resulteert in niks. Als je dan p naar… Union Bijkijk zié je” wat ze willen fez.”

Je ziet wel dat er in defensie veel problemen zijn – daar ligt misschien wel het grootste euvel.

Franky Van der Elst

Opvallend era o treinador Alfred Schreuder, que tinha estreado Noa Lang, al bij de rust in the kleedkamer liet. Nochtans een mannetje dat met één actie het verschil kan made. Zijn vervanger Eder Balanta foi een keuze para meer controle.

“Ik vind het vreemd dat je Club Brugge zijnde zoiets doet. Je ziet wel dat er in defensie veel problemen zijn – daar ligt misschien wel het grootste euvel.

“Wat er ook was: te vaak liepen er te veel mensen niet meer central”, gaat Van der Elst verder. “Om goed te voetballen tinha je daar mensen nodig die het blok van Union konden spelen. Pode abrir o momento bepaald stonden de meesten aan de zijkant. Diepgang vanuit het centrum heb ik heel weinig gezien.”

READ  A recém-chegada Finlândia quer ganhar uma medalha no Campeonato Europeu: 'Nosso treinador é ótimo'

Cenário Geen Genk

O ícone do Club Brugge é o seu país de destino para o seu calcanhar, o que significa que o seu título está disponível.

“Er moet estabilidadeit komen en er moeten meer kansen gecreëerd worden. Gisteren probeerde alleen Charles De Ketelaere een par keer iets the forceren met een individuele actie. Want vanuit de combinatie – that was er tegen Standard.”

Je hebt dit seizoen geen ploeg zoals Genk vorig jaar die er in de laatste rechte lijn bovenuit steekt.

Este é o momento da união para Van der Elst e o momento de crescimento do título é. “Ik zeg niet dat ze het zeker gaan worden, quero je zit nog met 10 wedstrijden, een halvering van de punten en de play-offs. Alleen heb je dit seizoen geen ploeg zoals Genk vorig jaar die er in de laatstench reecht en een gigantische puntenachterstand kan goedmaken.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info