Francky Dury: “AA Gent behield zijn identiteit in bekerfinale, Anderlecht niet” | De Tribune

Todas as estrelas como gunstig te staan ​​voor een geweldige bekerfinale tussen AA Gent en Anderlecht op paasmaandag. No Koning Boudewijnstadion stonden twee ploegen tegenover elkaar die willen aanvallen en domineren, twee ploegen ook die nood hadden aan een trofee en aan het Europese ticket dat te verdienen was.

Helaas waren de belangen misschien te groot. Spannend foi bem, mas een goede finale werd het uiteindelijk niet. AA Gent ganhou e dat foi verdiend. Als het een boksmatch foi geweest, teve Francky Dury Gent op punten tot winnaar uitgeroepen.

“Bij AA Gent zag ik in finale hun identiteit terug met lopende mensen zoals Tissoudali een een balvaste Odjidja. Ok op hun flanken bleven Samoise en Castro-Montes loopen, daar moet je je nooit zorgen over maken.”

“Bij Anderlecht heb ik die identiteit niet gezien. Normal staan ​​er bij Anderlecht twee balvaste spelers op het middenveld met Cullen en in dit geval Olssen en op de flanken proberen ze hun spel te len te entswik Verbsente in bekerfinale niet gezien.”

“Refaelov kwam niet veel aan de bal tussen de linies, terwijl als hij aan de bal komt, dan draait de machine van Anderlecht. Normal é hun sterkte ook dat ze de flankspelers Gomez de Murillo geven de opru.”

Ook de vroege wissel de Zirkzee pakte niet goit in een finale waar Anderlecht moeilijk vat op kreeg, vond Dury. “Raman brengen voor Zirkzee é een wissel die ik soms zeker begrijp, maar soms ook niet. Met Zirkzee heb je iemand die kan bijsluiten, die sterk is meet de bal aan de voet en die het team kan laten opschuiven Mek Rapunch on het. spel meer in de diepte.”

READ  Futebol - fora de forma: Orange, França e Portugal estão fracos

“Maar oké, ik heb de voorbereiding natuurlijk niet meegemaakt. Je zag bijvoorbeeld aan Yari Verschaeren dat hij nog wat ritme miste. Twee of drie weken aan de kant staan, is veel all. de nie sp eel gaat spanning. Die spanning heeft in de bekerfinale veel schade veroorzaakt.”

“Eu fui verrast dat Vincent Kompany voouraf zei dat finale een wedstrijd als een andere era. Als trainer sonda je natuurlijk de stress van je equipe naar beneden te halen, door zelf een ontspannen houding aan te lecht netmenedeel.”

Bij AA Gent, e um ex-técnico de Francky Dury, também conhecido como Gentse feesten losgebarsten. Door de overwinning in de beker heeft gent dit seizoen eigenlijk niets meer om voor te spelen.

AA Gent treedt wel nog aan in de Europe play-off, mas o bilhete da Europese é al binnen. E uma situação ongelukkige, vindt Franky Dury.

“Eu vim o spijtig dat bekerfinale valt tussen het einde de regular a competição no início do play-offs. Daardoor ontstaat toch een bepaald beeld. Welk verhaal heeft Gent nog te schrijven in de play-offs?”

“Eu tinha calcanhar graag gehad dat AA Gent de Champions’ Play-off tinha gespeeld. Gent está jogando o Union aan de bal kan laten, o Club Brugge kan kloppen uit en thuis e altijd verzorgd speelt en kansen creëert.”

Você pode ouvir o podcast e ver o app do Sporza, clique em “podcasts” ou “podcasts”.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info