Fotos em vídeo protótipo Tesla Cybertruck zonder deurhendels – Beeld en geluid – Nieuws

Ele é “inovação” zonder duidelijke reden. Er é geen eenkele reden waarom een ​​deurhendel niet zou volstaan, de waarom een ​​app, de een tag niet zou werken met een deurhendel. Terwijl die deurhendel nu juist nog steeds een duidelijk functie heeft: veiligheid. Een “verstopte” deurhendel é estetisch misschien wel mooi, maar de omstander die je uit een auto wilt helpen na een ongeluk die “nog nooit een Tesla heeft geopend” o gaat in een panieksituatie e nem mesmo kalm de hendeleken.

Je hebt het over dat het minder verbruik oplevert, maar hoeveel minder verbruik hebben we het dan? Realistisch gesproken hebben we het dan zeker over minder dan een procent range. Kijk naar de Cybertruck hierboven, zie de uitstekende delen rond de wielkast… En dan zou een mooie afgeronde deurhendel het verschil made?

Nem mesmo uma anedota de afgelopen zomer, en ik zweer dit is echt waar: er kwam een ​​dame van middelbare leeftijd hier op de parkeerplaats op het werk, waarschijnlijk een bezoeker van de orthopedgeist die in hezit. Ze stapte uit haar Model X, liep een paar meter, draaide zich om en begon in haar tas te zoeken. Em zoeken. Em zoeken. Duurde meer dan een minuut, tot ze eindelijk de sleutel gevonden tinha en op het knopje kon drukken zodat haar deur mooi automatisch dichtging… Isso é e inovação.

Waarschijnlijk tinha zij de deur ook gewoon kunnen sluiten, geen idee hoe dat werkt bijeen Model X, maar dat was wel minder stoer geweest natuurlijk. Ik zie het anders, namelijk dat een deur niet zo moeilijk hoef te zijn. Je moet toch fysiek naar de deur om in je auto te stappen, dus zelf aan een hendel trekken om deze open te maken en een greep om deze dicht te trekken é geen “extra moeite” de een probleem dat opgelost worden hoe. Jeert zo slechts een point of failure extra in je auto door een eenvoudige mechanische oplossing te vervangen door een complexe elektronische.

READ  European University Network comemora expansão em Bruxelas

[Reactie gewijzigd door Aiii op 25 januari 2022 09:01]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info