Fotos do astronauta da NASA legt sterrensporen e aarde vasta vanop internacional ruimtestation | Wetenschap

NASA-astronauta Donald Pettit (67) elevou a fabelachtige foto de zogenaamde sterrensporen gemaakt tijdens e de zijn missies a um boord de ISS internacional ruim. Het beeld, waarop ook onze planet aarde uniek te zien is, gaat viraal.

Donald Pettit é um astronauta americano que está mais interessado em que a ISS é criada e usada como astronauta ativo da NASA. Em zijn vrije tijd kon hij vanuit het ISS bijzondere beelden van de badte made. Hij plaatste zijn camera in de glazen koepel van het station – bekend als de Cupola – die een ongeëvenaard uitzicht op de kosmos bidt.

Op 11 setembro kwam hij zelf op socialnetwerksite Reddit naar buiten met zijn werk. “Ik heb iets vastgelegd waar de meeste astrofotografen alleen maar van kunnen drome: ik heb sterrensporen vanuit de ruimte vastgelegd”, schreef hij bij bovenstaande photo uit 2012. Die verzamelde inmiddels like meer du den en bisenage 69000.

Pettit viu e viu uma câmera Nikon D3s com uma câmera lenta de 15 minutos. Daardoor, em combinação com a rotação de um teste ruim em zijn baan om de aarde, zijn de verre sterren niet als stipjes, maar als gebogen sporen te zien. Die sterrensporen zijn te zien als witte lijnen bovenaan het beeld.

De aarde zelf bevindt zich in de onderste helft van het beeld. De oranje strepen komen van stadslichten em ontelbare stippen stellen elk een blikseminslag van een onweer beneden voor.

Nós temos que ver o groene gloed, die de aarde scheidt van de ruimte. Die groene gloed é vergelijkbaar met het poollicht aan de nachtelijke hemel, dat de meeste mensen kennen als het noorder- en zuiderlicht.

READ  Vazamento de documentação da Electronic Arts: os jogadores da FIFA são direcionados para as caixas de pilhagem

Op Reddit legde Pettit nog uit dat hij als astronaut tien tot twaalf uur per dag in the international ruimtestation werkte. Daarbuiten greep hij wel zo veel mogelijk momenten uit zijn vrije uren aan om foto’s te maken, al moest hij natuurlijk ook slapen, eten en tijd besteden aan contact met zijn family op aarde.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info