Forse kritiek op prins Harry na toespraak voor Verenigde Naties: “God mag weten waarom ze hem hebben uitgenodigd”

Ao lado de Nelson Mandela Day, os príncipes Harry e Meghan Markle, de sua irmã e sua de Sussex, chegando em Nova York. Ze woonden een bijzondere bijeenkomst van de Verenigde Naties bij en Harry nam zelfs plaats achter het spreekgestoelte om zelf een toespraak te geven. Die discurso ging alle richtingen uit, van de oorlog em Oekraïne sobre abortus naar armado em Afrika e da banda tussen zijn moeder Diana e Nelson Mandela. “Het is een pijnlijk jaar in een pijnlijke eeuw”, besloot hij.

BEKIJK. Prins Harry waarschuwt: “Onze democratie ligt onder vuur”

Maar die speech van Harry é niet bij iedereen in de smaak gevallen. Zo era er forse kritiek van Nigel Farage, gewezen Europarlementslid en Brits politicus. “Wat ben ik blij dat prins Harry over armoed in Afrika sprak. Een man die in heel zijn leven nog nooit een dag heeft hoeven werken, die een privéjet heeft e een miljoenendeal com Netflix heeft gesloten. En nu heeft hij het over armoed in Afrika, is het niet geweldig”, zei hij bij Notícias do Reino Unido. “Deus mag weten waarom ze hem hebben uitgenodigd. Hij heeft gesproken, hoor. Hij sprak zich uit over de abortuswetgeving en een aanval op de democratie. Maar ik denk dat hij en zijn vrouw hiermee doelen op iedere kandidaat die zij niet steunen of aardig vinden…”

Ellende

Farage stond niet alleen conheceu zijn kritiek. Ook Aspasia Karras, van colunista Horários de domingo, schrijft de keuze voor Harry niet echt te begrijpen. “Net als Mandela heeft hij veel meegemaakt. Zoals hij bij Oprah heeft verteld, hebben zijn familie en de Britse pers hem hem e zijn lieve vrouw Meghan vreselijk moeilijk gemaakt”, clique em erg sarcastisch. “Het enige wat ze wilden era de rol van vertegenwoordiger. En een gelikte vorm van management naar het oh zo nette paleis brengen. En wat krijgen ze als lieftallige vertegenwoordigers van B-sterren terug para hun pogingen tot wereldvrede? Ellende. Ze konden niet anders dan vertrekken, het was gewoon te veel om mee om te gaan.”

READ  EM BEELD. Cowgirls Julie Vermeire, Kim Van Oncen e Véronique De Kock aparecem em Far West na estreia de 'Weekend Cowboys' | Showbizz

“Harry left bovendien ook in ballingschap”, trekt Karras haar spottende vergelijking verder. “Net als Madiba (de bijnaam van Nelson Mandela, nvdr). Nee, desculpe, hij heeft 27 jaar vastgezeten op Robbeneiland. Maar dat é gewoon hetzelfde. Classificar van dan. Harry zit gevangen em zijn vergulde plezierpaleis em Montecito com een ​​schema om podcasts op te nemen en een documentaireteam dat hem volgt. Dus ja, ik denk dat Harry de perfecte keuze was, gezien de VN zo’n effectieve organisatie voor wereldvrede is. Ik ben erg blij dat hij deze wereldwijde schijnwerper kan grijpen op zo’n belangrijke dag, wanneer we of offer herdenken die Mandela for allemaal onze rechten heeft gebracht. Maar vooral para Harry’s recht op een eigen beveiligingsteam. Dat zal ze leren.”

“Dom”

O mais difícil foi Piers Morgan, van colunista O sol. Ook hij vindt dat Harry e Mandela helemaal não conheceu elkaar te vergelijken zijn. “Mandela era inteligente, moedig, toegewijd aan familie en land, bescheiden, principieel en inspiration. Harry é zo dom als een steen, adembenemend arrogante e hypocriet, hij liet zijn land en familie in de steek e inspirador niemand. Hij zou een principe nog niet begrijpen als je hem ermee om de oren sloeg.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info