Feyenoord e Cyriel Sobremesas como você pode, spits keert terug naar Genk | Esporte

Genk de corridaBehoudens een plotse ommekeer light of toekomst de Cyriel Dessers em Rotterdam. De 27 jarige cuspe de geen geen persoonlijk akkoord com Feyenoord, waardoor een terugkeer naar Genk lonkt.

Dit zei Dessers nog naar aanloop van de Conference League tegen AS Roma:

Mais de miljoen euro mais Feyenoord ophoesten om Dessers definitief over the nemen van Racing Genk. De nummer drie van Nederland diende daarvoor wel nog een akkoord te vinden met de aanvaller zelf en daar wrong het schoentje. De middelen van Feyenoord zijn niet eindeloos. De Rotterdammers kunnen de vier miljoen euro ophoesten, maar het loonpakket van Dessers é hen daarbij te veel. Obrigado.

De aankoopoptie vervalt morgen. Even er erwarring sobre wanneer de deadline precies zou aflopen – tot of tot en met 1 juni – maar na bestuderen van het contract blijkt 1 juni wel degelijk mee te tellen. Moest Feyenoord echt willen doorpakken, é er dus nog iets mogelijk. Al zijn bronnen rondom de Rotterdamse club er haast zeker van dat dat niet zal gebeuren. Em Nederland wordt er gewezen naar de looneisen van Dessers, toch gaat Feyenoord zelf niet helemaal vrijuit. De club heeft (te) lang gewacht om de onderhandelingen aan te knopen.

Intussen scoorde Dessers erop los. De in de Kuip immens populaire cospe kroonde zich cumpriu dez gols para topschutter van de Conference League. Zijn aandeel em het bereiken van de finale foi daarmee zeer groot en dat is ook buitenlandse clubs niet ontgaan. Er é volop interesse para Dessers. Van equipes morrem financieel een beter voorstel kunnen doen dan Feyenoord e ook een hogere transfersom kunnen ophoesten.

READ  Merendeel inwoners Spanje wil geen zomertijdregeling meer

Je zou dus kunnen zeggen dat Feyenoord Dessers konden kopen om hem vervolgens met winst door te verkopen. Dat foi nooit een echte optie. Warom? Genk tinha recht op 40 procent van het toekomstige transferbedrag, waardoor een dergelijke deal niet interessante era para Nederlanders.

© Foto Notícias

Terug naar Genk?

Ligt of toekomst van Dessers dan niet ‘gewoon’ in Genk? Hij heeft er nog een contract tot medio 2024. De Limburgers achten de kans zelf ook groot dat Feyenoord de aankoopoptie niet meer zal lichten. O chefe de futebol Dimitri de Condé também é fã de seu passado. De Condé gaf eerder al aan dat de spits volgend seizoen uiterst welkom is en is nog niet van mening veranderd.

Er é bom de Wens van de Speler. Dessers zei voor de verloren Conference League-finale tegen Roma dat hij een terugkeer naar Genk niet als stap terug zou beschouwen. Tegelijk weet hij dat hij zijn topjaar kan verzilveren met een transfer onar een topcompetitie. Op zijn 27ste é a misschien wel het moment do het erop te waen.

En niet onbelangrijk in zijn afweging: wat met de concurrentie in Genk? Paul Onuachu para a transferência aberta. Van concreto interesse é op dit moment geen sprake. Ike Ugbo, outros tantos Genk-spits, queer straks terug van Lorient. Voor hem é er in ieder geval geen toekomst meer in de Cegeka Arena. Komen er club voor hen en wanneer?

Ele é feito para Dessers, o momento com a porta nacional nigeriana ploeg de VS reist. Vrijdag speelt hij een oefenmatch em Nova Jersey no Equador.

“Eén foutje werd meteen afgestraft”: titel van topschutter is slechts troostprijs voor Dessers

Sobremesas em actie tegen México.

Sobremesas em actie tegen México. © AP

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info